• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa hoće čovjeka koji je "izdao" Hrvatsku, pa se pokajao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Barselona polako sklapa kockice za narednu sezonu...

 Barselona hoće Bornu Sosu Izvor: Profimedia

Barselona je spremila vrlo interesantan projekat ovog ljeta pošto je već angažovala Andreasa Kristensena i Frenka Kesija, navodno biraju između Roberta Levandovskog i Erlinga Holanda, dok je vrlo zanimljivo što hoće da angažuju i hrvatskog reprezentativca koji blista u Bundesligi.

U pitanju je Borna Sosa (24) koji je toliko dobro igrao u Njemačkoj da su prošlog ljeta pokušali da ga "otmu" za Evropsko prvenstvo, međutim propisi to na kraju nisu dozvolili i sada je reprezentativac Hrvatske.

Katalonski mediji su na naslovnim stranama prenijeli vijest o Sosi u Barseloni, pozivajući se na informacije njemačkog "Skaj Sportsa", na šta je klub u međuvremenu već reagovao i poručio da ne želi da komentariše glasine. To naravno ništa ne mora da znači, u pitanju je diplomatski odgovor...

Skauti iz Barselone već dugo prate Sosu i posebno su bili zadovoljni partijom protiv Dortmunda, pa su Ćavija obavijestili da bi bio idealan nasljednik Đordija Albe koji polako dolazi u veteranske godine.

Nezvanično, Štutgart bi za njega tražio preko 25 miliona evra, što nije toliko strašno u današnjem biznisu.

Borna Sosa je inače đak Dinama iz Zagreba, a u redove "švaba" otišao je u ljeto 2018. godine. Tada je plaćen šest miliona evra i polako je sticao ugled u Njemačkoj, a sada je jedan od najboljih bočnih igrača u Bundesu. Ove sezone ima dva gola i osam asistencija.

Od kada su mu u Hrvatskoj oprostili "izdaju" i odluku da igra za Njemačku, što mu nije prošlo, odigrao je pet mečeva za državni tim i sasvim sigurno će biti u Kataru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC