• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jevtić: Seks pred utakmicu? Pa, u karantinu smo

Napadač Zvezde neodređen po pitanju seksa pred utakmicu. Za titulu bi sve uradio, uključujući šišanje. Kao klinac navijao za Juventus...

 Jevtić: Seks pred utakmicu? Pa, u karantinu smo Izvor: MONDO

Aleksandar Jevtić je od standardnog prvotimca u Crvenoj zvezdi došao u poziciju da ulazi sa klupe. Ali, kaže da mu odgovara i uloga "džokera", a trenutnu atmosferu u ekipi, od dolaska Roberta Prosinečkog upoređuje sa onom dok je trener bio Vladimir Petrović-Pižon. Dakle, smatra je vrlo pozitivnom.

U intervjuu za sajt kluba, u kojem je odgovarao na pitanja čitalaca, Jevtić je rekao da bi na pusto ostrvo, od saigrača poveo golmana Bobana Bajkovića, "jer sa njim nikad nije dosadno" i da nikada ne bi otišao na sjevernu tribinu i vodio navijanje, kao što je to uradio čuvar mreže Saša Stamenković.

"Tribina je za navijače, a teren za igrače", odgovorio je napadač Zvezde na pitanje jednog čitaoca sajta crveno-bijelih.

Očigledno je da je Jevtić naučio nešto iz "greške" Stamenkovića, koji je izgubio mjesto među starterima od tog postupka.

Jevtić je rekao i da Zvezda može mnogo bolje da igra od onoga što trenutno pruža, kao i da bi mu ostvarenje sna bilo da osvoji titulu sa sadašnjim klubom.

"Sve bih uradio za titulu, samim tim bih se i ošišao", odgovorio je Jevtić jednom navijaču Zvezde.

Rekao je i da je kao klinac navijao za Juventus, a za razliku od mnogih fudbalera ne igra igrice na kompjuteru. Od igrača koji trenutno igraju fudbal u svijetu, smatra da bi se najbolje uklopio sa Davidom Viljom.

Nekoliko pitanja za Jevtića bilo je slično, a suština im je ista - da li je dolazak Roberta Prosinečkog bio pun pogodak uprave kluba?

"Robi ima uticaja na nas igrače i na igru. Svi igrači ga poštuju. Bio je veliki igrač, ja se nadam da će postati i veliki trener. Sadašnja naša igra potvrđuje da je nivo igre podignut na viši nivo. Prosinečki nam je dao veliku dozu samopouzdanja i stalno nas tjera da igramo fudbal. Igramo sve bolje iz utakmice u utakmicu, i mislim da ćemo pravi nivo forme dostići baš za tu utakmicu sa Partizanom (23. aprila), tako da očekujem dobar rezultat", odgovorio je Jevtić.

Napadač Zvezde je primjetio i da je atmosfera u ekipi od dolaska Prosinečkog mnogo bolja, tačnije da ga podsjeća na vrijeme dok je trener bio Pižon.

"Stvorila se slična atmosfera kao kod Pižona, tako da mislim da imamo šanse da napravimo nešto", smatra Jevtić.

Upitan da li mu smeta što sada ulazi sa klupe, Jevtić je odgorovio odrečno: "Ne smeta mi uloga džokera. Svako voli da igra, ali bilo koja minutaža za špica je dovoljna, jer za nekih 15-20 minuta može da se pokaže dosta toga na terenu".

Jedan navijač ga je upitao šta misli o seksu pred utakmicu?

"Mi smo u karantinu dan pred utakmicu, tako da je nemoguće imati seksualne odnose", odgovorio je Jevtić.

Navijače svašta interesuje o ljubimcima sa terena. Tako je jedna Maca pitala Jevtića koja mu je omiljena vrsta psa.

"Bišon", glasio je odgovor napadača Zvezde.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC