• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra: Kažnjavaju me i kad pričam sam sa sobom

Zlatan Ibrahimović, iako zdrav, propustiće više od polovine završnice Serije A, odnosno Milanove borbe za titulu prvaka.

 Ibra: Kažnjavaju me i kad pričam sam sa sobom Izvor: MONDO

Kontroverzni Šveđanin bosanskog porijekla isključen je 13. marta na utakmici sa Barijem (1:1), zbog udaranja sa leđa Marka Rosija i to bez lopte, zbog čega je dobio tri meča suspenzije. Milan se potom žalio, pa je kazna najboljem napadaču lidera prvenstva smanjena na dve utakmice.

Zbog toga, Ibra nije igrao u porazu od Palerma (0:1) i pobjedi nad Interom (3:0), a kada se vratio na teren u meču sa Fiorentinom, 4. aprila, odmah je - isključen!

Ibrahimović je u Firenci, gdje je srećom po njega Milan pobijedio 2:1, dobio drugi žuti karton zbog toga što je vrijeđao pomoćnog sudiju. S obzirom na nagomilane kazne ove sezone - dobio je nova tri meča suspenzije!

Suočen s činjenicom da će je propustio dve od tri posljednje utakmice, a da neće moći da igra na narednih tri, od ukupno šest do kraja lige, Ibrahimović se požalio da bi drugi fudbaleri trebalo doživotno da budu suspendovani, ako je on zbog onoga što je uradio na Artemio Frankiju dobio - tri susreta.

"Dali su mi tri meča suspenzije, jer sam pričao sam sa sobom", izjavio je nekadašnji napadač Intera i Juventusa, a sada Milana, u gostovanju u emisiji "Striscia La Notizia".

"Bio sam bijesan na sebe, jer sam izgubio loptu. Ako me zbog toga kažnjavaju sa tri utakmice neigranja, ostali bi trebalo doživotno da budu sklonjeni iz fudbala", požalio se Ibrahimović da neki drugi fudbaleri rade mnogo gore stvari od njega, ali eto on uvijek prođe najgore.

Ipak, on ne brine zbog toga što ga neće biti u akciji čak do 8. maja, dakle duže od mjesec dana!

"Mi smo sjajna ekipa i Milan će biti šampion i bez mene", optimista je Ibrahimović, koji i dalje igra u Milanu kao pozajmljeni fudbaler Barselone, a u tom klubu prima platu u vrednosti prve postave Napolija, inače Milanovog najvećeg rivala za titulu prvaka.

Ibrahimović, zbog posljednjeg gafa, neće igrati protiv Sampdorije kod kuće, Breše u gostima i Bolonje kod kuće, a vratiće se za derbi sa Romom na Olimpiku. Poslije toga, rosonere očekuju još utakmice sa Kaljarijem kod kuće i Udinezeom u gostima.

Milan trenutno ima tri boda više od Napolija i pet od petostrukog uzastopnog šampiona Intera.

Na našem web portalu www.mondo.rs pogledajte kako je Ibrahimović dobio posljednja dva crvena kartona, pa procijenite sami da li ih je zaslužio.

Fiorentina - Milan 1:2

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC