• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kad je toliko plaćen, mora da igra"

Karlo Anćeloti priznao da je "možda" bila greška što je Fernando Tores počeo meč. Aleks Ferguson stao u odbranu Španca iz Čelsija.

 "Kad je toliko plaćen, mora da igra" Izvor: MONDO

Mančester junajted je i u drugom četvrtfinalnom meču Lige šampiona savladao Čelsi (2:1). Ipak, udarna tema razgovora menadžera Karla Anćelotija i Aleksa Fergusona sa novinarima bio je Fernando Tores.

Španac je posljednjeg dana zimskog prelaznog roka došao iz Liverpula za 50 miliona funti, a na 13 utakmica, ili preciznije za 817 minuta provedenih na terenu, još nije postigao gol.

Zato je Anćeloti upitan da li smatra kockom to što je Toresa uvrstio u "najboljih 11" za revanš sa Junajtedom. Španca je u poluvremenu zamijenio Didijeom Drogbom, strijelcem jedinog gola za Čelsi u dvomeču.

"Možda... Ali, rekao sam milion puta da mi u ovakvoj taktici i u ovakvom meču treba Tores", odgovorio je Italijan.

Onda se Anćeloti osvrnuo i na rolu Didijea Drogbe, koji je u 77. minutu donio izjednačenje iako je Čelsi imao igrača manje (isključen Ramireš). Doduše, radost zbog pogotka reprezentativca Obale Slonovače nije dugo trajala, jer je Park odmah zatim postavio konačan rezultat.

"Didije je dobro igrao. Želio sam da izvršimo veći pritisak naprijed, jer smo morali da damo gol. Didije je bio svjež i zato sam zamijenio Fernanda", pojasnio je Anćeloti.

O "slučaju Tores" govorio je i menadžer Mančester junajteda, Aleks Ferguson:

"Mnogi misle da je trebalo da počne Drogba. Međutim, s obzirom na to koliko je plaćen, Tores mora da igra. Imali su zimus priliku da ga dovedu i ne vjerujem da bi je iko propustio. Kada je dolazio, svi su smatrali da je to sjajan potez. Zato niko ne smije sada da kritikuje Anćelotija. Tores je mlad, vrijeme je pred njim", rekao je Ferguson i dodao:

"Ranije nas je mučio. Odličan je igrač. Ali, pored tako iskusnih defanzivaca kakvi su Vidić i Ferdinand niko ne može da se naigra".

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC