• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Andrej Kramarić neće igrati u Zvezdi

MONDO saznaje da od "bombastično" najavljenog transfera Dinamovog vunderkinda u Crvenu zvezdu neće biti ništa, niti da je u Beogradu neko o tome uopšte razmišljao.

 Andrej Kramarić neće igrati u Zvezdi Izvor: MONDO

Hrvatski vunderkind Andrej Kramarić dolazi u srpski fudbal? Ovu "bombastičnu" informaciju plasirao je ugledni zagrebački "Večernji list".

Ova novina osvanula je sa spekulacijom oko toga da trener Crvene zvezde Robert Prosinečki želi da dovede supertalentovanog "klinca" iz zagrebačkog Dinama, Andreja Kramarića. Kakve su mogućnosti da se to dogodi?

Nikakve!

MONDO iz izvora u Crvenoj zvezdi saznaje da ova priča "nema veze sa životom" i da Kramarić neće preći u Crvenu zvezdu iz više razloga, a jedan je taj što ga je Prosinečki pohvalio, kada je bio upitan za Kramarićeve kvalitete, ali ne i rekao hrvatskim novinarima da želi da ga dovede među crveno-bijele.

Uostalom, kako je moguće za momka od 19 godina, koji je postigao 450 golova za mlađe kategorije Dinama, reći bilo šta osim pohvale?

Ipak, njegov dolazak u Crvenu zvezdu može se porediti sa naučnom fantastikom, malo zbog toga što u Dinamu sigurno ne bi tek tako odustali od Kramarića, više zbog toga što je teško i zamisliti da u jednom od dva najveća srpska  kluba u skorije vrijeme zaigra fudbaler iz Hrvatske. O Kramariću u Ljutice Bogdana niko ni ne razmišlja.

Na kraju, prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić dokazani je mag transfera i sumirajući njegove uspjehe na tržištu igrača, teško je povjerovati da bi pomislio da proda neobrušeni dragulj sada, kada će za dve, tri, pa možda i četiri sezone (to za Dinamo nije strano), moći za njega da dobije desetostruko više nego u ovom trenutku.

Tačno je da u Jagodini brani Marko Šimić, da Hajduk iz Kule ima Miloša Mišića, ali u crveno-bijelom ili crno-bijelom dresu?

Teško...

(N. J. - MONDO, foto: crvenazvezdafk.com, nk-dinamo.hr)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC