• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS: Postupak protiv Bobana i Save!

Fudbalski savez Srbije pokrenuće disciplinski postupak protiv Bobana Dmitrovića i Save Miloševića.

 FSS: Postupak protiv Bobana i Save! Izvor: MONDO

Dmitrović je javno progovorio o tome da "su mu ljudi iz Zajednice Superligaša nudili da namješta utakmice", dok je Milošević rekao da "će poništiti karijeru, ako u srpskom fudbalu nema namještaljki".

Tim povodom, na zvaničnom internet sajtu FSS, objavljeno je da će Disciplinska komisija FSS reagovati po službenoj dužnosti, a da će sjednica biti održana u petak.

"Reagujući po službenoj dužnosti, a zbog niza izjava i neprovjerenih tvrdnji koje su Boban Dmitrović i Savo Milošević u raznim medijima iznosili prethodnih dana, članovi Disciplinske komisije FS Srbije odlučili su da protiv njih pokrenu disciplinski postupak. Sednica Disciplinske komisije FSS biće održana u petak, a tom prilikom provjeriće se istinitost njihovih tvrdnji i biće saopšteni naredni koraci".

Predsjednik Disciplinske komisije FSS Slobodan Pajović je izjavio:

"Sjednicu smo zakazali još ranije za petak, tako da ćemo sada iskoristiti tu priliku da po hitnom postupku razmotrimo njihove izjave i odlučimo o pokretanju postupka. U slučaju da tokom rasprave ustanovimo da oni više nisu članovi fudbalske organizacije, onda ćemo po službenoj dužnosti dostaviti cijeli slučaj nadležnim organima policije i pravosuđa".

Savo Milošević je u emisiji "Insajder" na televiziji B92 izjavio da će "poništiti karijeru ako u srpskom fudbalu nema nameštaljki", a dva dana kasnije je u "Blicu" osvanuo nastavak njegove priče:

"Unaprijed se zna ko će biti gore, a ko će ispasti. Partizan i Zvezda su generatori neregularnosti, oni su najveći pa i najodgovorniji za namještaljke. Svojim svađama i nezdravim rivalitetom uništili su sebe, ali i naš fudbal. Ne mislite valjda da se prvenstvo kroji u Borči ili Ivanjici", rekao je između ostalog rekorder po broju utakmica za reprezentaciju, Savo Milošević.

Dmitrović, koji se sa Čačanima sudio oko dugovanja, tvrdi da je od njega traženo da učestvuje u namještanju utakmica sa Čukaričkim i OFK Beogradom, a problematičan je i meč sa Banatom.

"Izgubili smo 0:1. Prije utakmice imao sam susret u tunelu sa generalnim sekretarom Zajednice. Neka se prisjeti šta mi je rekao", izjavio je Dmitrović za "Sportski Žurnal", dok je za "Press" izdvojio i detalj da mu je Miodrag Žuća Janković (gensek Zajednice) dobacio:

"Bobane, ne moraš da zapinješ mnogo danas".

I za kraj, Dmitrović je dodao:

"Nije ovo sve. Spreman sam za poligraf".

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC