• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvanično - Aleksandar Mitrović je najbolji! Elegancija, leptir mašna, pa poruka poslije 41 gola: Zaslužili smo...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Aleksandar Mitrović zvanično je proglašen za najboljeg igrača Čempionšipa nakon 41 gola ove sezone.

 aleksandar mitrović najbolji igrač čempionšipa Izvor: Profimedia

Aleksandar Mitrović odveo je Fulam nazad u Premijer ligu pošto je odigrao istorijski dobru sezonu. Srpski napadač postigao je čak 41 gol ove sezone u Čempionšipu, a još jedan mu nedostaje da bi izjednačio rekord svih vremena - i za to će imati još tri utakmice, naravno ako ga Marko Silva ranije ne pošalje na odmor.

Ceremonija "zatvaranja" sezone u Čempionšipu je već počela pošto je u nedjelju uveče zvanično proglašen tim i fudbaler godine, a nije nikakvo iznenađenje da je Aleksandar Mitrović pokupio dvije nagrade!

Možda će vas zanimati

U najboljih 11 su pored Mitrovića uvršteni još Antoni Robinson, Hari Vilson i Tosin Adarabiojo, malo je iznenađenje što nema Fabija Karvalja, budućeg igrača Liveprula, ali oko glavne nagrade - za igrača godine - nije postojala nikakva dilema i naravno da je završila u rukama Srbina.

Mitrović se na zvaničnoj ceremoniji pojavio elegantno obučen, a nakon podizanja individualnog priznanja skromno je poručio da ništa ne bi bilo bez saigrača i trenera Marka Silve.

"Lijep osjećaj, ne bih ovdje bio da nije bilo mojih saigrača, ponosan sam zbog nagrade. Uradili smo nešto nevjerovatno, igrali dobar fudbal, zaslužili smo ovo poslije svega što smo pokazali...", poručio je lijepo raspoloženi Aleksandar Mitrović koji hoće da sa Fulamom sada ostavi bolji utisak u Premijer ligi.

Fulam je postao poznat kao jo-jo klub pošto je ovo treći put u prethonih pet sezona da se vraćaju u Premijer ligu, a ostaje nam da vidimo da li su sada naučili lekcije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Ni direktor turnira Đorđe Đoković, kao ni najbolji teniser i njegov stariji brat Novak, ne kriju da je to cilj. Ujedno bi to značilo i da bi još tenisera iz samog vrha imalo želju da dođe u srpsku prestonicu i da se bori za pehar.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC