• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo poručio FSS: Vidimo se na sudu!

"Rado ću ih čekati na sudu", poručio je Savo Milošević povodom najave iz FSS da će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak.

 Savo poručio FSS: Vidimo se na sudu!  Izvor: MONDO

Rekorder po broju utakmica za srpsku državnu reprezentaciju Savo Milošević rekao je da Fudbalski savez Srbije (FSS) pokretanjem postupka protiv njega zbog izjave na TV B92 ugrožava njegova osnovna ljudska prava.

Milošević je gostujući u emisiji "Insajder" rekao "da će poništiti svoju fudbalsku karijeru, ako u srpskom fudbalu nema namještaljki".

"Takav potez Fudbalskog saveza mogu da podvedem pod klasično udbaško saopštenje, koje ugrožava moja ljudska prava i slobodu govora", rekao je Milošević.

On je dodao da Disciplinska komisija FSS neće imati težak posao da utvrdi da on nije član fudbalske organizacije i da će čelnike saveza rado sačekati na sudu.

"Koliko sam obavješten oni će kada utvrde da nisam član Fudbalskog saveza, kao što nisam, da to predaju sudu. Ozbiljno ću da porazgovaram sa svojim advokatima i rado ću ih čekati na sudu. Planiram da i ja podnesem tužbu protiv njih, jer ugrožavaju moju slobodu govora. To je sve što imam da kažem", poručio je Milosević.

(Tanjug/MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC