• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP SRPSKE (polufinale): Remi Borca u Gradišci

Banjalučki Borac odigrao je neriješeno protiv Kozare u Gradišci (0:0) u prvoj utakmici polufinala Kupa Republike Srpske.

 KUP SRPSKE (polufinale): Remi Borca u Gradišci Izvor: MONDO

Trener crveno-plavih Vlado Jagodić izveo je kombinovani sastav kako bi priliku dao igračima koji u prvenstvenim dvobojima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ne dobijaju veliku minutažu.

Od startera iz dvoboja sa Sarajevom (2:0), jedino su zaigrali Boris Raspudić i Dragoslav Stakić.


Uprkos remiju bez golova, publika sa stadiona u Gradišci otišla je zadovoljna zbog velikog broja lijepih poteza i šansi koje su stvorile obje ekipe.

Sportski direktor Banjalučana Darko Ljubojević u izjavi za MONDO pomalo žali što Borac nije stigao do pobjede jer je bio za nijansu bolji rival od Kozare, koja je lider na tabeli Prve lige RS.

"Utakmica je bila dobra, sa dosta šansi na obje strane. Borac je po meni bio bolji, stvarao je pritisak, ali nismo uspjeli da postignemo gol koji bi nam olakšao posao u revanšu na banjalučkom Gradskom stadionu",
izjavio je Ljubojević.

Ovako, 18. maja oba tima imaju priliku da izbore finale, gdje će igrati protiv boljeg iz dvomeča Crvena zemlja - Radnik. Prvi susret takođe je završen neriješeno (1:1), ali su u prednosti Bijeljinci zbog postignutog gola u gostima.

"Rezultat 0:0 daje nadu i Kozari, ali vjerujem da ćemo do revanša osigurati titulu u šampionatu BiH i da ćemo se bez pritiska posvetiti Kozari. Vjerujem da idemo u finale",
naglasio je sportski direktor Banjalučana.

Kozara - Borac 0:0

Gradski stadion u Gradišci. Gledalaca: 1.500. Sudija: Duško Joškić (Prijedor). Žuti kartoni: Stojnić (Kozara), Srećo (Borac).

KOZARA: Kozić 7, Stojnić 6,5, Gigović 7, Petrović 7, Bajić 7, Gnjatić 7, Jandrić 6, Stančić 6 (od 64. minuta Studen 7), Kojić 6,5, Malbašić 6 (od 46. minuta Topić 6,5), Mazalica 6 (od 46. minuta Spasojević 6,5). Trener: Vinko Marinović.

BORAC:
Marčetić 6,5, Petrić 6,5, Međedović 7 (od 67. minuta Prodanović -), Grahovac 7, Dujaković 6,5, Raspudić 7, Vidaković 6,5, Damjanović 7, Srećo 6,5 (od 64. minuta Stajić -), Stakić 7, Veljović 7. Trener: Vlado Jagodić.

(MONDO, foto: Nezavisne)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC