• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ne vjeruje Mažiću i Jovanetiću

Zvezda saopštila da ne želi da odlučuje da li je neko dobar ili loš sudija, ali da ne vjeruje u objektivnost Milorada Mažića i Boška Jovanetića.

 Zvezda ne vjeruje Mažiću i Jovanetiću Izvor: MONDO

"Za ocjenjivanje sudija postoje nadležni organi sudijske organizacije, koja se nalazi pod okriljem Fudbalskog saveza Srbije. Kada je Milorad Mažić u pitanju, mi ne vjerujemo u njegove dobre namjere, objektivnost i želju da na utakmicama koje sudi pobjedi sport. Isti stav imamo i prema sudiji Bošku Jovanetiću", prenio je za Betu stav kluba portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

On je dodao da Crvena zvezda poštuje rad drugih sudija u "veoma teškim okolnostima i pritiscima kojima su izloženi".

"Crvena zvezda ne određuje sudije za utakmice, a oni koji to čine treba da vode računa da li biraju arbitre u koje će svi akteri susreta imati povjerenje, poštovati njihov autoritet i tako doprinijeti da pobjedi fudbal ili će određivati sporne osobe koje su ranije pokazale da postoje stvari i obaveze koje su im važnije od sporta".

U Crvenoj zvezdi smatraju da "sudija svojim odlukama može da upropasti meč ili doprinese njegovom kvalitetu" i zato on "mora da ima povjerenje aktera utakmice, jer u tom slučaju ako pogriješi niko mu to neće uzeti za zlo".

"Odgovornost nije na nama, već na onima koji će donositi odluke o izboru sudija. Mi samo igramo fudbal", dodao je Nikolovski.

Predsjednik Sudijske komisije FSS Bogoljub Stepanović je rekao da Crvena zvezda nije poslala dopis toj organizaciji o izuzeću sudije Milorada Mažića sa utakmica tog kluba i da bi on mogao da sudi derbi s Partizanom, koji se igra 23. aprila.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC