• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: "Kontrafelš" probuđenog lava

Trener Stanojević i kapiten Krstajić tvrde da do ekipu nije stigla prašina podignuta minulih dana u javnosti oko pobjede u Subotici.

 PARTIZAN: "Kontrafelš" probuđenog lava Izvor: MONDO

Bio je penal za Partizan, nije bio... Ili za Spartak... Možda nije bio prekršaj nad Sašom Ilićem koji je prethodio pobjedonosnom golu Nemanje Tomića?! Da li je sudija Milorad Mažić griješio i na čiju štetu?

Mnogo je pitanja i mnogo različitih odgovora bilo poslije pobjede crno-bijelih u Subotici minulog vikenda. Baš se veliki oblak prašine digao u srpskoj fudbalskoj javnosti. A trener Partizana Aleksandar Stanojević tvrdi da ga to ne dotiče.

"Jak sam i na mene sve to ne utiče, a i na igrače koliko primjećujem. Svi napadi, sa bilo koje strane dolazili, imaće 'kontrafelš', jer će samo još više da nam podignu motivaciju, koja je ionako na visokom nivou. Nemam fiks ideju da neko to organizovano radi, a vjerujem ni igrači, ali je simptomatično da mnogima smeta i ne žele da Partizan bude ponovo prvi", počeo je Stanojević priču za klupski sajt.

Šef Partizanove struke kao i kompletna ekipa usredsređeni su na predstojeći derbi sa Vojvodinom. Stanojević poručuje da ništa ne može da ih izbaci iz takta.

"Želimo da iz potpune mirnoće uđemo u ovako važnu utakmicu. Najveća želja nam je da nas podrže naši navijači u velikom broju i da sa nama iznesu teret ovog veoma važnog meča, protiv odlične ekipe Vojvodine. Znam da će Jug, kao i obično biti uz nas i glasno nas bodriti, ali molim i one sa drugih strana stadiona, da se 'upare' sa Jugom i da naprave atmosferu koja će nositi momke do pobjede. Mi ćemo 'izginuti' na terenu, kao što uvijek i činimo, iako nekima to ne izgleda tako. Gro ovog tima čine Partizanova djeca i vjerujte mi da svi oni zajedno sa ostalim u timu, imaju ogromnu želju da donesu Partizanu nove trofeje".

Crno-bijeli su u igračkoj krizi, ali su se (rezultatski) oporavili pobjedom nad Spartakom. Stanojević ipak moli navijače da ne kritikuju igrače čak i kada ne igraju kako se od njih očekuje. Zvižduka je bilo protiv Borca...

"Molim navijače, dok traje bitka za titulu, da zaborave na zvižduke, jer mladi igrači tada najlakše izgube ono samopouzdanje koje su prethodno stekli kroz dobre igre i rezultate. Kada se sve ovo završi, imaćemo vremena za analize, pa ako to zaslužimo, neka nas tada izvižde, neću se ljutiti. Ali ponavljam i molim navijače – dok smo u igri za oba trofeja, treba svi da budemo kao jedan", zaključio je Aleksandar Stanojević.

Mladen Krstajić podsjeća na sjajne rezultate Novosađana ovog proljeća.

"Spartak je za nas završena priča i okrenuli smo se Vojvodini, koja zajedno sa nama i komšijama ravnopravno konkuriše u borbi za tron. Imamo veliko poštovanje prema 'lalama', posebno kada se uzme u obzir da nemaju poraza u prolećnom delu prvenstva", jasan je kapiten Partizana.

I Krstajić moli navijače za pomoć.

"To nam je u ovom trenutku najpotrebnije, posebno mladim igračima. Znam da nije lako igrati u Partizanu, jer to podrazumijeva veliku odgovornost, dokazivanje na svakom treningu i utakmici, ali je zato i velika čast i zadovoljstvo nositi crno-bijeli dres, posebno kada znaš da iza sebe imaš tako veliku i vjernu armiju pristalica. Molim ih da nas u subotu podrže iz sve snage, da dođu u velikom broju i da zajedno ostvarimo naš cilj, a mi ćemo im to vratiti angažovanjem na svakom pedlju terena. Svaka utakmica je sada biti ili ne biti i sa sobom donosi nešto novo".

Najiskusniji igrač Partizana složio se sa ocjenom trenera da je samopouzdanje i raspoloženje ekipe na visokom nivou.

"Nisu nas poremetile želje nekih da 'skočimo iz voza' i mi se u miru pripremamo za utakmice koje nam predstoje sa željom da ih riješimo u svoju korist. Čak mogu reći da su probudili pomalo usnulog lava", zavšrio je Mladen Krstajić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC