• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Partizan se pita

"Imamo hiljadu motiva u meču protiv Vojvodine", izjavio trener Partizana i pozvao navijače da u velikom broju dođu na subotnji derbi.

 Stanojević: Partizan se pita Izvor: MONDO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da ga u derbi utakmici protiv Vojvodine zanima samo pobjeda, ali je ocijenio da taj duel neće odlučiti trku za titulu šampiona Srbije.

"Tri boda su nam na prvom mjestu. Ovakve derbi utakmice su uvijek teške i, kao i u prošlom kolu u Subotici, pobjeda nam je imperativ. Ipak, jedna utakmica ne može da odluči prvenstvo, jer vjerujem u regularnost takmičenja", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Vojvodina je jedina ekipa koja je u dosadašnjem toku šampionata savladala Partizan. Taj meč jesenas u Novom Sadu obilježilo je i nekoliko crvenih kartona, kao i dosta "čarki" među igračima na terenu.

"Nema nikakvog revanšizma zbog utakmice u Novom Sadu. U ovom trenutku imamo 1.000 motiva za sutrašnju utakmicu, a prethodni međusobni meč je samo jedan od njih", rekao je trener Partizana je on.

Stanojević najavio i neke promjene u ekipi, ali će o tome definitivnu odluku uoči utakmice.

"Još nisam odlučio, biće nekih promjena. Vidjećemo pre utakmice... Ako budemo odigrali onako kako umijemo, protivnik se neće ništa pitati", naveo je trener Partizana.

On je pozvao navijače da dođu u što većem broju i pomognu ekipi u borbi za titulu.

"Molim navijače za podršku, ali i strpljenje. Za kritike će biti mjesta ako izgubimo šanse za titulu", istakao je Stanojević.

Trener Partizana rekao je i da će u timu biti štoper Stefan Savić, koji je zbog smrti oca propustio posljednju prvenstvenu utakmicu protiv Spartaka u Subotici.

Partizan trenutno ima tri boda više od drugoplasirane Crvene zvezde, a Vojvodina je na trećem mjestu sa šest bodova manje od crno-bijelih.

Utakmica 22. kola Partizan-Vojvodina igra se sutra od 19.30 na stadionu u Humskoj ulici.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC