• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Halilhodžić: Kramarić je talentovan, ali...

Trener zagrebačkog Dinama odgovorio na nezadovoljstvo mladog fudbalera i njegovog oca. "Kod mene uvijek igraju najbolji. Ako on bude bolji - igraće".

 Halilhodžić: Kramarić je talentovan, ali... Izvor: MONDO

Andrej Kramarić je preko noći postao fudbaler o kojem se mnogo priča u ex-YU. Nezadovoljstvo mladog igrača zagrebačkog Dinama zbog toga što ne igra mnogo i informacija da je čak Crvena zvezda, tačnije Robert Prosinečki zainteresovan za njega uzburkala je sportsku javnost od Zagreba do Beograda.

Zato je svaka informacija u vezi sa tim dečkom interesantna.

Upravo je trener Dinama, legenda jugoslovenskog fudbala Vahid Halilhodžić, na današnjoj konferenciji za novinare uoči prvenstvenog meča sa Istrom, odgovorio i na pitanje u vezi sa Kramarićem i njegovim nezadovljstvom, odnosno izjavama njegovog oca.

Vahin odgovor je bio slikovit: "Pa, nisam ja trener-džuboks da ispunjavam želje!".

"Ja Kramarićevog oca razumijem, ali nisam ja trener-džuboks da ispunjavam želje svakoga kada i kako on to želi. Nezadovoljstvo je normalno i nema igrača na svijetu koji je zadovoljan kad ne igra, niti postoji trener na svijetu koji će ga uvjeriti da nije najbolje rješenje za ekipu. Ja radim sa svojim ljudskim načelima i nisam nikad bio, niti ću ikad biti dužan bilo kome. Nije ovo prvi put da mi se ovako nešto događa jer je svaki otac uvjeren da je njegov sin najbolji i ja to potpuno razumijem", rekao je Halilhodžić, prenose hrvatski mediji.

O Kramariću ima lijepo mišljenje, ali...

"Kramarić je kvalitetan mladi igrač koji je neosporno talentovan, divno radi i ako bude bolji - igraće. Ali, konkurencija u Dinamu je izrazito velika. Kod mene uvijek igraju najbolji, a tako će biti i ubuduće", dodao je Vaha.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC