• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudijska komisija: Mažić sudio bez greške!

Milorad Mažić nijednom nije pogriješio u Subotici, ocijenila sudijska komisija FSS.

 Sudijska komisija: Mažić sudio bez greške! Izvor: MONDO

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) pozitivno je ocijenila suđenje Milorada Mažića i pomoćnika u utakmici Spartak-Partizan i odbacila ideju da 140. "vječiti" derbi sude arbitri iz inostranstva.

"Komisija je proučila sve navode iz žalbe Spartaka i gledanjem snimka provjerila odluke sudije Mažića i pomoćnika koje su apostrofirane. Ustanovili smo da je sudijski tim sve svoje odluke zasnovao na pravilima igre i slobodnom sudijskom uvjerenju i da je, samim tim, prigovor Spartaka neosnovan", rekao je agenciji Beta član sudijske komisije FSS Staniša Beljin.

Spartak je uložio prigovor na suđenje u utakmici u kojoj je Partizan pobijedio sa 2:1. Partizan je izjednačio iz penala, a gol je postigao u trećem minutu sudijske nadoknade iz slobodnog udarca.

Beljin je naveo da sudijska komisija ima puno povjerenje u sve sudije i pomoćnike koji se nalaze na listama Super lige i Prve lige Srbije, a koju je usvojio Izvršni odbor FSS.

"Komisija u potpunosti vjeruje stručnom nivou i pripremljenosti sudija za suđene utakmica nacionalnog prvenstva i poklanja im puno povjerenje, pritom ne prihvatajući ideju da se za pojedine utakmice prvenstva angažuju strane sudije", rekao je Beljin.

On je dodao da sudijska komisija očekuje da će domaće sudije preostale utakmice odsuditi u skladu sa pravilima igra i da ničim neće negativno uticati na regularnost takmičenja.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC