• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Inđiji konačno bod, Čuka samo povela

Inđija zaustavila Rad i prekinula seriju od devet poraza, Hajduk savladao Spartak. Pobeda OFK Beograda, novi poraz Čukaričkog.

 JSL: Inđiji konačno bod, Čuka samo povela Izvor: MONDO

"Šok-terapija" u Inđiji urodila je plodom!

Predvođeni novim trenerom, Simom Krunićem, zeleno-bijeli su u finišu utakmice sa Radom stigli do izjednačenja na 1:1, osvojivši prvi bod još od 13. novembra i pobjede nad Metalcem.

Desetog uzastopnog poraza, Inđiju je spasio štoper Borislav Jovanović. Na "drugoj" stativi je sačekao centaršut veterana Kodža i glavom matirao golmana gostiju Borjana.

Rad je poveo u 16. minutu golom Marka Stanojevića (na slici), kojem je kumovao 41-godišnji čuvar mreže Dragoslav Poleksić. "Građevinari" su ostali neporaženi u proljećnom dijelu sezone, a Inđija postala jedini tim koji im je zatresao mrežu, pored Partizana.

Međutim, Rad je i sa jednim bodom profitirao u ovom kolu, s obzirom na to da je Spartak poražen od Hajduka u Kuli, a Smederevo od Slobode Sevojna u Lučanima.

Tim Marka Nikolića tako se učvrstio na četvrtoj poziciji, ima ogromnu prednost u odnosu na oba pratioca i gotovo je izvjestan učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope 2011/12, mada je do kraja sezone ostalo još osam kola!

Kuljani su pogotkom Miloša Živanovića stigli do trijumfa za bijeg iz zone ispadanja, gdje se pored prežaljenog Čukaričkog, sada nalazi Metalac.

OFK Beograd nije blistao u duelu sa Borcem, ali je održao "stoprocentan" niz na Karaburmi ovog proljeća.

"Romantičari" su poveli golom Nemanje Milića, učinilo se da će Jovan Damjanović donijeti Čačanima podjelu plijena, ali je u 80. minutu presudio Veseljko Trivunović sa 11 metara - 2:1.

Čukarički je na Banovom brdu priredio navijačima rijetku radost - vodeći pogodak, koji je na asistenciju kapitena Popovića postigao Danko Kovačević.

Prethodni gol "brđani" su dali još 27. novembra u Kuli (1:1) i to je učinio talentovani Mihajlo Cakić, koji je u međuvremenu prodat ukrajinskoj Zarji.

Međutim, nije to bilo dovoljno da Čuka izbegne osmi uzastopni poraz. Za pobjednički debi Jovice Škora na klupi Jagodine pobrinuli su se dvostruki strijelac Vladimir Đilas i Srđan Novković. Vezni fudbaler sa 20 metara je pogodio same rašlje...

REZULTATI 22. KOLA:

Metalac - Crvena zvezda 0:1 (0:0)
/Mikić 81/

Inđija - Rad 1:1 (0:1)
/Jovanović 87 - Stanojević 16/

OFK Beograd - Borac Čačak 2:1 (1:0)
/Milić 40, Trivunović 80p - Damjanović 75/

Hajduk - Spartak Zlatibor voda 1:0 (0:0)
/Živanović 79/

Sloboda - Smederevo 2:1 (0:1)
/Lukić 59ag, Ademović 80 - Ćeran 11p/

Čukarički - Jagodina 1:3 (1:1)
/Kovačević 17 - Đilas 42, 89, Novković 61/

Javor - BSK 0:0

Partizan - Vojvodina 0:1 (0:0)
/Oumaru 77/

TABELA: Partizan 56, Crvena zvezda 56, Vojvodina 53, Rad 43, Spartak 32, Smederevo 31, OFK Beograd 31, Sloboda Sevojno 28, Jagodina 27, Javor 27, BSK 26, Borac 24, Hajduk 15, Inđija 14, Metalac 13, Čukarički 4.

(MONDO, foto: MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC