• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Nezaslužen poraz

"Idemo dalje. Važno je da smo u drugom poluvremenu igrali kako sam tražio od igrača, a nedostajala je koncentracija u završnoj fazi", rekao je trener Partizana poslije poraza od Vojvodine u Humskoj (0:1).

 Stanojević: Nezaslužen poraz Izvor: MONDO

Ništa strašno...

Poslije poraza njegovog tima od Vojvodine, drugog ove sezone, a prvog u Humskoj poslije 22 kola, trener šampiona Srbije Aleksandar Stanojević nije bio pretjerano zabrinut. Niti je doveo u pitanje svoje duboko uvjerenje da će crno-bijeli osvojiti titulu, četvrti put zaredom.

Stanojević je istakao da poraz njegove ekipe u derbiju sa Vojvodinom (0:1) nije bio zaslužen i uvjerava navijače da su crno-bijeli igrom u drugom poluvremenu nagovijestili izlazak iz krize.

"Žao mi je, jer smo nezasluženo izgubili. Protivnik je dao gol iz jedine šanse u drugom poluvremenu, mada to i nije bila šansa, nego sticaj okolnosti. Ne želim da umanjujem pobjedu gostiju, ali u drugom poluvremenu smo bili dominantni, imali prilike, ali nismo postigli gol", rekao je Stanojević i dodao:

"Idemo dalje. Važno je da smo u drugom poluvremenu igrali kako sam tražio od igrača, a nedostajala je koncentracija u završnoj fazi".

Stanojević, uprkos tome što je njegova ekipa u četiri kola prokockala prednost od pet bodova nad Crvenom zvezdom i osam nad Vojvodinom, vjeruje da će Partizan osvojiti titulu.

Ali, za razliku od trenera Crvene zvezde Roberta Prosinečkog, ne misli da će duel sa crveno-bijelima u Humskoj odlučiti šampiona.

"Derbi ne 'lomi' prvenstvo, mi kasnije imamo lakši raspored, a u posljednjem kolu sastaju se Vojvodina i Crvena zvezda. Sada ćemo se baviti našim problemima", zaključio je Stanojević.

Napadač Partizana, na pozajmici iz Milana, pošteno je Dominik Adija iziritirao publiku, ali po svemu sudeći i trenera Stanojevića, sporim izlaskom s terena kada je zamijenjen početkom drugog poluvremena. A, potom i odlukom da odmah ode u svlačionicu i ne odgleda borbu svojih drugova do kraja.

"Teško je sa igračima koji su na pozajmici. Nekada daju maksimum, a nekada ne. Teško je to kontrolisati", vidno uznemiren je pričao Stanojević.

Upitan na koga misli, odgovorio je:

"Na obojicu, mada Prins Tejgo profesionalno izvršava obaveze. Neću više da pričam o tome vruće glave", ujeo se za jezik Stanojević, svjestan da bi na kraju indolentnost pozajmljenih Adije i Tejga, s vremena na vrijeme, mogla skupo da košta njegov tim u trci sa Crvenom zvezdom i Vojvodinom, koje svoje strance "drže" pod profesionalnim ugovorima.

Stanojevićev kolega Zoran Milinković, strateg Vojvodine, bio je smiren i bez euforije je govorio poslije treće uzastopne pobjede Vojvodine nad Partizanom.

"Utakmica je bila izuzetno borbena, puna ritma i derbi je po sadržaju opravdao očekivanja. Za nas je važno da smo osvojili bodove, ali je još važnije da smo potvrdili da sve što smo do sada uradili nije bilo slučajno".

Milinković nije želio da govori o napadu Vojvodine na titulu, sada kada su beogradski "vječitit" na samo tri boda prednosti.

"Ne mogu da pričam o tome šta će biti, jer ima još dosta da se igra, a mi ćemo ići korak, po kora, izgaraćemo za svaki bod, pa šta bude", zaključio je trener Vojvodine, koja je ovog proljeća pobijedila u svih devet utakmica, sedam u prvenstvu, dve u Kupu.

(R. Jakšić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC