• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard šokirao - ovo je njegovih 5 najboljih na svijetu! Začudio izborom vezista: Nema Modrića, ali tu je 18-godišnjak!

Autor Dragan Šutvić

Kako bi izgledalo vaših pet najboljih vezista na svijetu, u poređenju s Džerardovim izborom?

 pet najboljih igrača svijeta u izboru stivena džerarda Izvor: Profimedia/YouTube/Rio Ferdinand Presents FIVE/Printscreen

Stiven Džerard je legenda Liverpula i engleskog fudbala, a danas je menadžer Aston Vile. Taj posao mu solidno ide, pošto je njegova ekipa u sredini tabele Premijer lige.

Međutim, njegov odgovor na pitanje kojih pet veznih fudbalera su trenutno najbolji na svijetu i bio je poprilično neočekivan - barem za većinu ljubitelja fudbala!

Možda će vas zanimati

Džerard je u razgovoru sa Riom Ferdinandom za "BT Sport" dobio zadatak da imenuje petoricu trenutno najboljih veznih fudbalera u svijetu fudbala, a on je svojim izborom iznenadio.

Kao prvog, Džerard je naveo Džuda Belingema, 18-godišnjeg Engleza koji nosi dres Borusije Dortmund.

"Njega obožavam. I Kevin de Brujne, bez dileme. Biraću napadačkije igrače. Volim Mejsona Maunta, tako da je i on tu", rekao je Džerard prije nego što je još malo promislio i naveo hrvatskog reprezentativca, ali ne Luku Modrića.

"Kovačić iz Čelsija. Biraću još i Fabinja iz Liverpula i Rodrija iz Mančester sitija, tako da je to pet ili šest igrača", rekao je Džerard.

Zanimljivo je da je "Stivi Dži" birao gotovo sve igrače iz Premijer lige, sa izuzetkom Engleza Belingema. Nije bilo mjesta ni za igrače Real Madrida, Bajerna ili drugih evropskih velikana. Kako se vama čini ova lista? 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC