• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đurić za MONDO: Stanojević ostaje trener

Predsjednik Partizana ne sumnja u odbranu titule uprkos lošim igrama i rezultatima. Odbacuje špekulacije o promjeni šefa struke. Adija ide na Disciplinsku komisiju.

 Đurić za MONDO: Stanojević ostaje trener Izvor: MONDO

Partizan je porazom od Vojvodine dozvolio Crvenoj zvezdi da se izjednači na vrhu superligaške tabele, a Novosađanima da priđu na samo tri boda. Ne samo što su ostali praznih šaka u subotu uveče u Humskoj već su crno-bijeli produbili krizu, a istovremeno konkurentima dali krila.

Takođe, došlo je do rezova, jer je Dominik Adija odstranjen iz tima. Preciznije, trener Aleksandar Stanojević više ne računa na njega, jer, pored loših igara od dolaska u Partizan, reprezentativac Gane se ne ponaša profesionalno, kako šef struke zahtjeva.

Međutim, predsjednik Partizana Dragan Đurić tvrdi da ne sumnja da će titula ostati u Humskoj. Demantuje kuloarske priče da se uzdrmana pozicija Aleksandra Stanojevića, ne želi da se bavi "slučajem Adija", a poraz od Vojvodine ocjenjuje zasluženim.

"Loše smo igrali i zasluženo izgubili. Ali, da smo u prvom poluvremenu igrali kao u drugom, dobili bismo sa tri razlike. To je fudbal", počeo je Đurić priču za MONDO.

Da li sada sumnjate u odbranu titule?

"Ne sumnjam. Zašto bih?" , nastavio je prvi čovjek crno-bijelih.

"Možda sada jesmo pod većim pritiskom, ali i dalje je sve u našim rukama. Nama je dovoljan i remi sa Zvezdom ako dobijemo sve ostale utakmice do kraja prvenstva", dodao je Đurić.

Ima li istine u pričama koje su prostrujale Beogradom odmah poslije poraza od Vojvodine da će trener Aleksandar Stanojević biti smijenjen?

"Nema. Stanojević ostaje trener".

Šta se dešava u "slučaju Adija"?

"Suspendovan je i na potezu je Disciplinska komisija. To je dijete, ima 20-ak godina. Ali, trenutno ne mogu da se bavim Adijom, imamo važnija posla".

Da li to znači da nećete otkupljivati njegov ugovor od Milana?

"Suludo je da sada pričamo o tome", zaključio je Dragan Đurić.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC