• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Nemam problem da odem

Trener Partizana kaže da ne razmišlja o svojoj poziciji, jer ne želi da se stavlja iznad kluba. Po njemu, Adija jedini ne izvršava obaveze.

 Stanojević: Nemam problem da odem Izvor: MONDO

Kriza šampiona se nastavlja. Loša igra iz prethodnih nekoliko utakmica ponovila se i u većem dijelu meča sa Vojvodinom i uslijedio je drugi prvenstveni poraz.

Sada crno-bijeli nemaju prednost na tabeli, a i samopouzdanje im rapidno pada. To može da im predstavlja veliki problem pred rasplet u šampionatu. Jer, već sljedećeg vikenda, poslije gostovanja Partizana u Smederevu, slijedi "vječiti derbi".

Trener Aleksandar Stanojević tvrdi da nije uzdrman pričama o njegovoj smjeni.

"Ne razmišljam o svojoj poziciji, jer ne želim da stavljam sebe ispred Partizana. Po prirodi posla, uvijek sam na nišanu. Na to ne mogu da utičem i neću imati problem da odem", poručio je Stanojević.

Upitan da li ima podršku klupskih struktura, odgovorio je:

"Šta to znači? Fudbal je takav, danas imate podršku, sutra to ne mora da znači. Jutros sam sa Albertom Nađom pričao o daljim planovima".

Kao i do sada, mladi stručnjak preuzima krivicu.

"Uvijek je moja krivica. Ako se igrači trude i poštuju dogovor, onda je za loše igre i rezultate kriv trener".

Međutim, zadatke ne izvršavaju baš svi igrači. Dominik Adija je odstranjen iz ekipe. Stanojević je pojasnio svoju odluku:

"Adija nije na ledu zbog igre već zbog ponašanja na terenu i van njega i zbog toga će snositi posljedice. Za mene više ne postoji. Poslije utakmice je prvo ušao u problem sa Nađom, a onda sam mu i ja rekao šta mislim. Narušio je profesionalnu disciplinu", rekao je Stanojević i dodao:

"Svi ostali izvršavaju obaveze, jedino se Adija nije uklopio".

Alarmi u Humskoj 1 jesu popaljeni, ali kao i predsjednik Dragan Đurić, i Stanojević ne misli da ima razloga za brigu.

"Alarmi nisu upaljeni poslije Vojvodine već onda kada smo počeli loše da igramo. I dalje je sve u našim rukama. Derbi neće odlučiti šampiona. Šta nam vrijedi i da pobijedimo Zvezdu ako ćemo kasnije da pravimo kikseve".

I za kraj, Aleksandar Stanojević je prokomentarisao uvrede sa tribine koje su stigle na račun crno-bijelih poslije poraza od Vojvodine:

"Žao mi je što su navijači došli u situaciju da pjevaju takve pjesme, ali to je razumljivo poslije poraza. Ne razmišljam o tome. Razmišljam samo o planu koji imam za naredne tri godine, ali ako ne bude išlo kako treba, neću imati problem da odem".

(R.J,MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC