• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Veliki bod u Mostaru

Trener Borca Vlado Jagodić zadovoljan osvojenim bodom protiv Zrinjskog u Mostaru.

 Jagodić: Veliki bod u Mostaru Izvor: MONDO

Borac je u nedelju osvojio prvi bod u istoriji duela sa Zrinjskim u Mostaru (0:0). Ovim bodom Borac je korak bliže osvajanju titule, pošto sad imaju sedam bodova više od Željezničara.

"Ovo je veliki bod za nas. Polako, ali sigurno idemo ka cilju, a to je titula. Nećemo se opustiti jer još uvijek ništa nije izgubljeno i već od ovog momenta mislimo samo na Budućnost. Duel sa premijerligašem iz Banovića za nas će biti derbi. Isti ćemo shvatiti ozbiljno, kao da su na drugoj strani Željezničar ili Sarajevo", rekao je trener Borca Vlado Jagodić poslije susreta i dodao:

"Ulog u današnjem susretu je bio velik. U drugom poluvremenu smo kontrolisali igru, no falilo nam je koncentracije pri zadnjem pasu. Zadovoljan sam i sa osvojenim bodom. Ove godine srušili smo mnoge negativne tradicije, pa tako i ovu u Mostaru. Nakon šest susreta uspjeli smo osvojiti bod. Ova ekipa vrijedi i siguran sam da još uvijek nije dala svoj maksimum."

Zrinjski je remijem protiv Borca prekunio niz od tri uzastopne pobjede.

"Ostali smo dužni gledaocima. Pokušavali smo, ali je doista bilo teško. Borac se sjajno brani i teško je probiti odbranu Banjalučana, a u isto vrijeme morate se paziti i njihove ubojite kontre. Za nešto više od boda, danas nam je trebao super raspoložen pojedinac, no nismo ga imali. nadigravamo", rekao je starteg Zrinjskog  Slaven Musa. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC