• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi u Humskoj: Trebalo je da bude remi

Trener Crvene zvezde uživo gledao utakmicu Partizana i Vojvodine. Ostaje pri tvrdnji da njegov tim mora da pobijedi u "vječitom derbiju".

 Robi u Humskoj: Trebalo je da bude remi Izvor: MONDO

Kul je lik taj Robert Prosinečki...

Mnogi treneri i funkcioneri gradskih rivala javno se hvale time što na stadion "onih drugih" zakorače samo kada je na rasporedu međusobna utakmica - a neki čak ni tada.

Odlaskom na meč Partizana i Vojvodine u subotu uveče, Prosinečki im je ličnim primjerom pokazao koliko je sve to klinački i besmisleno.

"Šta me briga šta su radili frajeri prije mene? Želim da vidim utakmicu uživo, bolje je tako", prenose beogradski sportski listovi riječi Prosinečkog.

Prema mišljenju stratega crveno-bijelih, Vojvodina je bila bolja u prvom, a Partizan u drugom poluvremenu, mada je u tom dijelu utakmice primio odlučujući gol.

"Vojvodina je dokazala da je ozbiljna ekipa. Ko pobijedi Partizan na njegovom stadionu, mora da se računa kao kandidat za titulu. Kod crno-bijelih vjerovatno nije bajna atmosfera, ali i dalje su prvi na tabeli", podsjeća Prosinečki.

On je još prije gostovanja Metalcu rekao da su ta i utakmica sa Slobodom Sevojno u srijedu samo uvertira za "vječiti derbi".

"Rekao sam još prije pet kola da će derbi odlučiti prvaka, s tim da Vojvodinu nikako ne treba potcijeniti. Mi smo nadoknadili pet bodova zaostatka, ali u suštini nam to ništa ne znači ako ne pobijedimo u derbiju".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC