• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljepotica vara jednog od najskupljih fudbalera na svijetu: Godinama su zajedno, a ona smuvala još jednog?! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Španski fudbaler koji igra u Portugalu i portugalski fudbaler koji igra u Španiji imaju istu djevojku?

 Djevojka vara Žoaoa Feliksa Izvor: Profimedia/Instagram/screenshot/magui_corceiro

Ljubavni trougao je vijest dana u Španiji i Portugalu! U centru pažnje nalaze se fudbaler Atletiko Madrida Žoao Feliks (22), njegova dugogodišnja djevojka Margarida Korseiro (19) i prvotimac Sportinga iz Lisabona Pedro Poro (22)!

Da li je samo dim ili ima i vatre vidjećemo narednih dana, ali mediji u ove dvije zemlje javljaju kako Margarida vara dečka sa španskim fudbalerom koji igra za portugalski klub.

Zapravo, oni su uhvaćeni tokom jednog izlaska, ali snimak na kojem se navodno vidi da razmjenjuju nežnosti previše je mutan. U klubu je mrak, pa ne može da se razazna da li se Margarida i Pedro stvarno ljube ili je to samo prijateljski razgovor navijačice Sportinga i prvotimca tima iz Lisabona.

Pogledajte kako izgleda Margarida:

Da se poznaju od ranije, nije nikakva tajna...

Portugalska manekenka, glumica i učesnica emisije "Plesom do snova" veliki je fan zeleno-bijelih, pa se preko ljubavi prema klubu i upoznala sa desnim bekom koji je svojevremeno imao ugovor sa Mančester sitijem.

Pogledajte detalj iz kluba:

Navijače je situacija iz kluba podsjetila na detalj kada je Pedro baš nju tražio na tribinama da joj pokloni dres, iako su bliži terenu bili neki dječaci koji su očajnički pokušavali da ga ubijede. Ostali su praznih šaka, a zeleno-bijeli dres završio je u rukama djevojke koja je od 2019. godine u vezi sa Feliksom.

Zapravo, po tome je u Evropi i poznatija nego po svojim ulogama. Smuvali su se dosta davno, a u međuvremenu je fudbaler Atletiko Madrida napravio ogroman transfer u Španiju. Iako se nije idealno uklopio u sistem Dijega Simeonea, Feliks je i dalje jedan od najperspektivnijih fudbalera na svijetu.

Tek su mu 22 godine, koliko ima i Pedro Poro, a već ima šampionske titule u Portugalu sa Benfikom i Španiji sa Atletikom.

Magi je dobila dres na poklon:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC