• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PFA: Bejl je najbolji, Vidić u timu godine

Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić uvršten je u tim godine Premijer lige, u izboru Udruženja profesionalnih fudbalera (PFA).

 PFA: Bejl je najbolji, Vidić u timu godine Izvor: MONDO

Pored srpskog reprezentativca, u timu godine su još trojica igrača Mančester junajteda, trojica iz Arsenala, dvojica iz Mančester sitija i po jedan iz Čelsija i Totenhema.

Za najboljeg igrača godine PFA je proglasio Gereta Bejla iz Totenhema, koji je četvrti Velšanin osvajač prestižnog priznajnja, poslije Jana Raša, Marka Hjuza i Rajana Gigsa.

"Oduševljen sam, zaista. Ovo je ogromno priznanje, posebno kada se zna da dolazi od kolega. Međutim, za moje partije ove sezone zaslužni su i saigrači iz tima, pa je ovo nagrada svih nas", izjavio je 21-godišnji Bejl, koji je postigao 11 golova na 36 utakmica ove sezone.

Prvotimac Totenhema prekinuo je dominaciju igrača Mančester junajteda u izboru PFA od 2006, kada je najbolji bio Stiven Džerard iz Liverpula.

Bejl je dobio najviše glasova u konkurenciji Samira Nasrija (Arsenal), Karlosa Tevesa (Mančester siti), Čarlija Adama (Blekpul), Rafaela van der Varta (Totenhem) i Nemanje Vidića.

Za mladog igrača godine PFA je proglasio Džeka Vilšira (19) iz Arsenala.

Tim godine engleske Premijer lige izgleda ovako: Edvin van der Sar (Mančester junajted), Bakari Sanja (Arsenal), Ešli Kol (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester junajted), Vensan Kompani (Mančester siti), Nani (Mančester junajted), Samir Nasri (Arsenal), Džek Vilšir (Arsenal), Geret Bejl (Totenhem), Karlos Teves (Mančester siti), Dimitar Berbatov (Mančester junajted).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC