• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zaneti: Žoze, vrati se

Kapiten Intera izjavio da bi Portugalac bio dočekan raširenih ruku, kada bi odlučio da se vrati na stadion Đuzepe Meaca.

 Zaneti: Žoze, vrati se Izvor: MONDO

Od tri trofeja koja je prošle sezone osvojio pod vođstvom Žozea Murinja, Inter ima realne šanse da zadrži onaj najmanje važan - Kup Italije.

Polufinalni mečevi sa Romom na rasporedu su u utorak, 19. aprila i 11. maja.

Međutim, sezona 2010/11 u svakom slučaju će biti označena kao promašaj u istoriji velikog kluba.

Najbolju potvrdu predstavljaju smena Rafaela Beniteza i to što se uveliko priča o otkazu Leonardu i povratku Murinja, koji, izgleda, nigdje ne može da bude potpuno srećan.

Italijanski mediji "provalili" su da je Portugalac za sljedeću sezonu prebacio djecu u školu koju su pohađali dok je on bio trener Intera i debata je otvorena...

"Ne bi bilo korektno svaliti svu odgovornost za loše rezultate na Leonarda, jer je riječ o dobrom treneru. Ali, poslije svega što je uradio za Inter, vrata kluba su Murinju uvijek otvorena", izjavio je Havijer Zaneti.

Marčelo Lipi, koji je po dva puta u karijeri vodio Juventus i reprezentaciju Italije, izjavio je za RAI da "ideja o povratku sama po sebi nije loša".

"Ako Murinjo i Inter i dalje lijepo misle jedno o drugom, onda zašto da ne? Povratak na kormilo reprezentacije u mom slučaju se nije završio dobro, ali sam u drugom mandatu sa Juventusom osvojio dvije titule prvaka Italije i došao do finala Lige šampiona", rekao je Lipi.

Murinjo je nedavno hvalio Masima Moratija, rekavši da je on "fenomenalan čovjek, koji pokazuje fudbalskom svijetu kakav bi trebalo da bude predsjednik jednog kluba".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC