• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Da opet imamo ono što smo imali

Trener Partizana svjestan da njegov tim više nema pravo na kiks i kaže da mu meilovi podrške koje dobija mnogo znače. HTC novi sponzor crno-bijelih.

 Stanojević: Da opet imamo ono što smo imali Izvor: MONDO

Teške rane nastale od hica Oumarua Abubakara crno-bijeli žele da zaliječe u srijedu u Smederevu. Jer, kad se sve stavi na papir, poraz od Vojvodine ne mora da boli toliko, s obzirom na to da Partizan, i da je savladao Novosađane, ne bi smio da izgubi od Crvene zvezde ukoliko ima namjeru da odbrani titulu. Samo što ovako više nema pravo na kiks.

Zato je pred trenerom Aleksandrom Stanojevićem zadatak - kako probiti smederevski "oklop"? Jesenas je u duelu istih rivala u Humskoj prštalo na sve strane, crno-bijeli su pobijedili 5:3. Međutim, šef struke šampiona ne očekuje sličan meč i podsjeća:

"Smederevo prima malo golova".

I zaista, "oklopnici" su na 11 utakmica na stadionu kraj Dunava kapitulirali smao četiri puta. Takav učinak na svom terenu imaju još samo Vojvodina i Rad.

"Očekuje nas vrlo važna utakmica, jer dolazi poslije poraza. Moraćamo da joj pristupimo maksimalno skoncentrisani i motivisani. Svaki naredni kiks odvojiće nas od titule", nastavio je Stanojević.

Kadrovska slika crno-bijelih je dobra, nema povrijeđenih, samo umornih i uvrijeđenih (Dominik Adija odstranjen iz ekipe).

"Odigralo smo korektno drugo poluvrijeme protiv Vojvodine", podsjetio je Stanojević na utisak iznijet odmah poslije meča i dodao:

"Pobrinuću se da imamo ono što smo imali", misleći na igru tokom pobjedničkih serija u većem dijelu tekućeg šampionata zaključio je Aleksandar Stanojević.

Igrači Partizana će u Smederevo poći sa novim HTC Desire S mobilnim telefonima, darovima novog klupskog sponzora.

Stanojević je telefon dobio tokom svečanosti u Grand kazinu na kojoj je potpisan jednogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom sa Tajvana, HTC.

"Sada na telefonu mogu da čitam brojne meilove podrške koje dobijam. Oni mi zaista mnogo znače", rekao je trener Partizana i Karini Pereiri, marketing menadžeru HTC za Jugoistočnu Evropu, uzvratio poklonom - crno-bijelim dresom sa brojem deset.

Iste poklone razmijenili su i potpisnici ugovora - generalni sekretar kluba iz Humske Darko Grubor i direktor HTC za Jugoistočnu Evropu, Nikitas Glikas.

(R.J, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC