• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TURNIR: Zvezda dobra protiv Dinama - 1:1

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su solidnih 90 minuta u prvoj jačoj proveri tokom zimske pauze, i izborili nerešeno protiv kijevskog Dinama 1:1.

 TURNIR: Zvezda dobra protiv Dinama - 1:1  Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde otišli su na turnir u Izrael da izbruse formu za nastavak borbe za titulu sa Partizanom i Vojvodinom u prolećnoj sezoni, a u prvom meču na turniru u Izraelu (Kup prvog kanala) odigrali su solidno.

Crveno-beli su imali dobrih i loših momenata na meču, ali s obzirom na to da je ovo bila prva jača provera pred prolećni deo sezone, trener Aleksandar Janković može da bude zadovoljan.

Dinamo je imao više prilika za gol, više je želeo pobedu kojom bi se plasirao u finale turnira, ali su i fudbaleri u crveno-belim dresovima napravili nekoliko dobrih akcija. Jedna od nih rezultirala je i vodjstvom u 66. minutu, kada je Milanko Rašković dobro šutirao sa visine šesnaesterca, golman Šovkovski kratko odbio a Nenad Milijaš natrčao na nju i poslao je u mrežu.

Kijevljani su izjednačili u 83. minutu, kada je Joan uleteo u kazneni prostor i neometan sa 12-13 metara matirao Ivana Randjelovića.

Treba istaći da je na ovom meču igrao Marko Perović, koji se posle godinu dana pauze zbog loma noge, vratio na teren.

Za Crvenu zvezdu su na ovom meču igrali: Randjelović, Tutorić (Adamović), Gaj (Basta), Bronovicki, Djordjević, Kastiljo (Milijaš), Milovanović (Koroman), Burzanović (Perović), Molina, Barkos (Jestrović), Rašković.

Naredni meč na turniru Crvena zvezda igra protiv Spartaka iz Moskve 28. januara. Dinamo je u prvom meču pobedio Spartak 3:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC