• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinamo uzeo Kup i ostao bez trenera

Trener zagrebačkog Dinama Zvonimir Soldo podneo je ostavku.

 Dinamo uzeo Kup i ostao bez trenera Izvor: MONDO

Soldo je ovu odluku saopštio sportskom direktoru "modrih" Zoranu Mamiću tokom revanš utakmice finala Kupa sa splitskim Hajdukom.

Revanš je zavrešen bez golova, a Dinamo je osvojio trofej, pošto je u prvom meču pobedio sa 3:0. Soldo je sa Dinamom, pored kupa, osvojio i titulu prvaka Hrvatske.

"Nisam znao da je pre kraja utakmice Zoranu rekao da daje ostavku. Trebalo je u četvrtak da sednemo i razgoravaramo, pa da se onda, ako nema dogovora, razidjemo kao ljudi", izjavio je Zdravko Mamić, a zatim je izvršni potpredsednik Dinama dodao u svom stilu:

"On je egoista koji je postavio sebe iznad velikog uspeha i osvajanja duple krune. Postavio se i iznad Luke Modrića kome je ovo bila poslednja utakmica. Stvarno je bacio ljagu na večerašnji veliki uspeh".

Soldo je na klupu Dinama seo u januaru ove godine, umesto Branka Ivankovića koji je tada podneo ostavku, a "profesor" Ivanković je, kako prenose hrvatski mediji, uz Beseka, Dalića i Jurčića ponovo kandidat za klupu Zagrepčana.

Kao Soldovog naslednika mediji su pomenuli i Miroslava Blaževića, medjutim, Ćira je portalu "Index.hr" poručio da nema ništa od ujedinjenja kumova (Mamić i Blažević su kumovi) na klupi "modrih".

Zdravko Mamić, pre par dana u jeku medijskog smjenjivanja Solda, izjavio je da nije siguran da li u Ćiri ima dovoljno vatre da se uhvati u koštac sa tako teškim zadatkom.

"To mesto me ne interesuje, ali sam ogorčen što je Soldo, jedan od mojih sinova, morao dati ostavku, a nije napravio niti jedan gaf", izjavio je "trener svih hrvatskih trenera".

Ćira se osvrnuo i na situaciju koja vlada u Dinamu. "Ogorčen sam na celokupnu hrvatsku javnosti koja stoički promatra Mamićevu samovolju", naglasio je Blažević.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC