• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ovo mi nije prvi gol za Zvezdu" Nakon Borjanovog šuta Marakana "eksplodirala", podsjetio sve kad je prvi put pogodio!

Autor Dragan Šutvić

Kapiten crveno-bijelih već je tresao mrežu Zvezdinog protivnika, što su mnogi možda zaboravili

 borjan postigao prvi gol za zvezdu Izvor: MN PRESS

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan (34) dugo će pamtiti pobjedu protiv Voždovca i osvajanje pete titule u nizu. Učestvovao je u svakoj, a posljednju u toj seriji "ovjerio" je golom iz jedanaesterca, za konačnih 3:1 i veliko slavlje na stadionu "Rajko Mitić".

"Nevjerovatna utakmica i atmosfera. Od početka sezone smo vjerovali da ćemo da osvojimo titulu i u tome smo uspjeli. Imali smo zaostatak od pet bodova, ali smo vjerovali na polusezoni, uspjeli da preokrenemo i osvojimo 33. titulu i petu u nizu. Čestitao bih saigračima, stručnom štabu, navijačima, upravi i čitavoj zvezdaškoj javnosti koja treba da bude ponosna. Bilo je uspona i padova kroz cijelu sezonu, ali smo izašli kao pobednici i pokazali veličinu Crvene zvezde. Dokazali smo da smo porodica i želim zvezdašima da ovo proslave u zdravlju i veselju", rekao je Borjan poslije utakmice.

Zvezdin golman već je pogađao sa bijele tačke, u nezaboravnoj penal-seriji protiv Kopenhagena u gostima, ali pogodak protiv Voždovca ipak će se pisati kao njegov prvi zvanični u crveno-bijelom dresu.

"Mnogo utakmica unazad pričamo o tome da šutnem penal i dam gol. Postigao sam gol protiv Kopenhagena, ali u ligi nisam. Htio sam da ispunim neke stvari koje mi nisu uspjele u dosadašnjem dijelu karijere. Nisam imao tremu i hvala treneru Stankoviću što mi je dozvolio da šutnem penal, da postignem prvi gol, hvala i saigračima, proslavili smo svi zajedno. Znaju kroz šta smo prošli...Idemo na duplu krunu, daće bog da osvojimo kup u četvrtak i da odemo na zasluženi odmor".

Izvor: MN PRESS

Poslije postignutog gola, otrčao je do sjevera.

"Nevjerovatan je osjećaj, emocije su mi pomiješane i želio bih da pogodak i titulu posvetim mojoj porodici, jer su oni uvijek bili uz mene. I kad su bili usponi i kad su bili padovi i hvala im na nevjerovatnoj podršci koju mi pružaju svih ovih godina u Zvezdi. Bilo je svega, ali imamo našu ljubav, kutak i dvor i to nas čini jačima. Ta ljubav nas čini jačima", poruka je Zvezdinog čuvara mreže.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC