• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Australijski fudbaler uhvaćen kako se drogira! (VIDEO)

Bejli Smit je velika zvijezda u Australiji, a sada se nalazi na stubu srama nakon što se saznalo da je koristio zabranjene supstance.

 Australijski fudbaler uhvaćen kako se drogira! (VIDEO) Izvor: Twitter/@9NewsMelb/Printscreen

Australiju potresa veliki skandal!

Bejli Smit, supertalentovani igrač australijskog fudbala i jedna od najvećih mladih zvijezda u toj zemlji, usnimljen je kako se drogira i od tada se nalazi na stubu srama!

Radi se o momku rođenom 2000. godine, koji se bavi sportom koji liči na mješavinu ragbija i američkog fudbala. Bejli Smit je trenutno možda i najprepoznatljiviji igrač australijskog fudbala širom zemlje.

On je bio usnimljen kako na žurci u nos ušmrkava nepoznatu supstancu, da bi se ubrzo potom u javnosti pojavio i drugi snimak, na kojem Smit drži kesicu sa bijelim prahom.

To je dovelo do burne reakcije australijske javnosti, da bi se nakon svega i Smit oglasio. On je svojim saopštenjem praktično priznao da se drogirao, iako to eksplicitno nije rekao.

"Svjestan sam da se na društvenim mrežama pojavio moj snimak sa nedozvoljenom supstancom. U sučeljavanju sa ovim događajem, u iskušenju sam da govorim koristeći floskule i izbjegnem problem. Međutim, odlučan sam da naučim svoju lekciju iz prošlosti, kako bih bio bolja osoba u budućnosti."

"Nakon mnogo razmišljanja, sada sam u poziciji da priznam učešće u događajima sa kraja 2021. godine zbog kojih me je stid. Nemam izgovor, ali stanje mog uma poslije velikog finala je u velikoj mjeri palo, i izgubio sam kontrolu, zbog čega sam pravio velike greške. Sve ovo je rezultiralo mojim privremenim povlačenjem iz fudbala. Sve to me je podsjetilo da sam još uvijek čovjek koji raste", objasnio je Smit u opširnom saopštenju.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC