• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dajte 5.000.000€ iz vaših džepova i riješeno!" Ćavi bjesnio na igrače Barselone!

Autor Dragan Šutvić

Španski mediji otkrivaju šta se krajem maja dešavalo u svlačionici Barselone.

 ćavi bjesnio na igrače barselone  Izvor: Profimedia

Bila je Barselona u velikim problemima u dobrom dijelu prošle sezone, ali onda je klub riješio da napravi važnu promjenu i na mjesto trenera dovede legendarnog Ćavija Ernandeza.

Možda i najbolji španski fudbaler svih vremena preuzeo je kormilo Barselone, stabilizovao ekipu usred velike finansijske krize u klubu i doveo ih do drugog mjesta u Primeri. Ali jedan detalj koji otkrivaju španski mediji pokazuje sa čime je sve Ćavi morao da se bori od povratka u klub!

Možda će vas zanimati

Barselona je nedavno, po završetku sezone, odigrala jednu neobičnu prijateljsku utakmicu. Otputovali su u Australiju, gdje su u Sidneju igrali prijateljski meč protiv tima sastavljenog od najvećih zvijezda tamošnje A lige.

Ali Barsinim zvijezdama se nije dopalo što krajem maja moraju da putuju preko pola svijeta, da igraju egzibicioni meč u Australiji. Ipak, sada "El Periodiko" otkriva šta se dešavalo u svlačionici Barse kada je Ćavi saznao da su igrači u šoku zbog predstojeće prijateljske utakmice.

Taj španski list piše da su igrači loše reagovali na takvu vijest i da je njihova reakcija čak bila takva da je Ćavi u svlačionici postavio igrače na svoje mesto. Navodno im je rekao da se taj meč igra "kako biste mogli da dobijete svoje plate, tako da, evo stavite 5.000.000 evra iz vaših džepova na sto i odnijeću ih predsjedniku i nećemo ići u Australiju", prenio je "El Periodiko".

Naravno, Barselona je odigrala meč u Sidneju i pobjedila tim zvijezda australijske lige 3:2, a nije ni čudo da su igrači morali da igraju taj susret.

Barselona je u velikim finansijskim problemima, a jedan od najvećih je taj što Katalonci izdvajaju daleko najviše novca na plate igrača. Čak 560.000.000 evra po sezoni, u poređenju sa 400.000.000 evra Real Madrida ili 300.000.000 evra Bajern Minhena...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC