• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gatuzo vodio navijanje: Leonardo je go...!

U pobjedi se ne zanesi, u porazu se ne ponizi. Ali, nekada je teško obuzdati emocije, pogotovo kada proslavljate titulu šampiona.

 Gatuzo vodio navijanje: Leonardo je go...! Izvor: MONDO

Neke stvari se u fudbalski ostrašćenim zemljama ne rade. Inače će vas stalno prozivati i blatiti. Jedna od "zabranjenih" stvari je da recimo da pređete iz jednog kluba u drugi koji je onom prvom najveći i najljući rival.

Odlazak dugogodišnjeg igrača i nekadašnjeg trenera Milana, Brazilca Leonarda u Inter teško je pao svima u taboru rosonera. Ali, došlo je Milanovih pet minuta, kada je u subotu na Olimpiku proslavio titulu prvaka Italije. I to preotevši je upravo od Intera.

Jedna od ikona Milana Đenaro Gatuzo dao je sebi oduška. Popeo se na ogradu i sa navijačima Milana i saigračem Abateom poveo uvredljivo skandiranje na račun Leonarda (u prevodu: Leonardo je govno).

Video pogledajte na našem web sajtu www.mondo.rs

U međuvremenu je reagovao i prozvani Leonardo. Kaže da ga navijači i ne zanimaju toliko, ali je povrijeđen što su neki igrači, prije svega Gatuzo tako reagovali.

"Na dan kada sam odlučio da odem iz Milana, Gatuzo mi je rekao da barem ostajem u istom gradu. Baš bih volio da čujem njegovo objašnjenje ove situacije pošto ni telefonom ne mogu da dođem do njega. Štaviše, volio bih da čujem šta čelnici Milana imaju da kažu na sve to!", rekao je Leonardo.

Potpredsjednik Milana, Adrijano Galijani, sa druge strane, želi da smiri čitavu situaciju.

"Hajde da ne dajemo preveliki značaj ovome. Nisam vidio snimak ali vjerujem da je to bila jedna bezazlena situacija", rekao je Galijani.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC