• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti hoće Seska i Ibru, savjet Bejlu

Manćinijeve želje - Fabregas i Ibrahimović. Kako će Totenhem da zadrži Gereta Bejla kada je ostao bez Lige šampiona?

 Siti hoće Seska i Ibru, savjet Bejlu Izvor: MONDO

Zagrijavanje pred očekivano burni letnji prelazni rok u Britaniji je u toku.

Već sada se može procijeniti da Mančester siti, koji se plasirao u kvalifikacije za Ligu šampiona, opet trošiti enormno. Pitanje je samo da li će uspjeti da pazari sve što je na spisku za kupovinu.

A na spisku su i ova imena: Sesk Fabregas i Zlatan Ibrahimović!

Prema tvrdnjama britanskih medija, trener Sitija Roberto Manćini nema dilemu oko toga ko bi mu pomogao da sa "građanima" napravi nešto značajnije, ne samo u Evropi, već u Premijer ligi.

Sesk Fabregas je ime koje se posljednjih nedelja i mjeseci najčešće pominje kada je riječ o predstojećem prelaznom roku. Ko sve za tog momka nije zainteresovan! A pitanje je da li će uopšte otići iz Arsenala, mada se nedavno pojavila informacija da će on ovog ljeta sasvim sigurno napustiti "tobdžije".

Manćini itekako cijeni španskog vezistu. Uostalom na pitanje londonskog "Sana" (The Sun), koji bi fudbaler mogao Sitiju da pomogne da bude šampion, Manćini je bez oklijevanja odgovorio: "Sesk Fabregas. Ako ga kupimo bićemo šampioni".

Ali, u bici za Fabregasa Siti će morati da pobijedi prije svih Barselonu, ali i mnoge druge klubove. Pare neće biti problem, Siti ih ima. Ali, da li će uspjeti da privole Fabregasa da zaboravi na svoju Barsu?

Drugo ime na spisku Italijana je Zlatan Ibrahimović. Manćini i Ibra su zajedno osvojili titulu šampiona Italije sa Interom, prije nego što je Manćini "zapalio" na Ostrvo.

"Ako Zlatan želi da dođe u Siti, odmah bih mu našao mjesto u timu", izjavio je Manćini.

Pobjeda Mančester sitija nad direktnim rivalom u borbi za mjesto koje vodi u Ligu šampiona, Totenhemom (1:0) , otvorilo je još jednu temu, ali u vezi sa londonskim klubom.

Naime, selektor fudbalske reprezentacije Velsa Geri Spid smatra da je za karijeru 21-godišnjeg Gereta Bejla neophodno da napusti Totenhem kako bi igrao fudbal u Ligi šampiona.

Bejl je ove sezone prosto eksplodirao i pokazao visoku klasu upravo u mečevima u Ligi šampiona (pogotovo protiv dosadašnjeg prvaka Evrope Intera).

"Za sve fudbalere je važno da igraju vrhunski fudbal, a takav se igra u Ligi šampiona. U njoj je Bejl blistao ove sezone, a što više takvih utakmica u nogama igraču može samo da pomogne da bude bolji", rekao je selektor velške reprezentacije.

Pogodite ko je zainteresovan za Bejla?

Pa, naravno Mančester siti, ali i Inter i madridski Real.

Trener Totenhema Hari Rednap, naravno, nema namjeru da se odrekne najboljeg fudbalera. Ali,da li će se on tu nešto pitati ako dođe "nepristojna ponuda" za Bejla?

"Ako počnete da razmišljate o prodaji najboljih igrača onda to znači da na neki način odustajete. U čemu je onda svrha da nastavite posao? A kad jedan igrač ode, ostali žele da krenu za njim, na ista vrata. Nivo igre vašeg tima će opasti i sve ide unazad", rekao je Rednap.

Osim Bejla, Rednap će morati da "brani" i Luku Modrića i Rafaela van der Varta...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC