• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će biti novi trener banjalučkog Borca?

Mediji tvrde da su najozbiljniji kandidati za klupu Banjalučana - Vinko Marinović, šef struke Kozare, ali i Ljupko Petrović, trofejni trener Crvene zvezde.

 Ko će biti novi trener banjalučkog Borca? Izvor: MONDO

Rukovodstvo Borca dalo se u potragu za novim trenerom, poslije imenovanja Vlade Jagodića za selektora mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Prema tvrdnjama Radio-televizije Republike Srpske među kandidatima za klupu Banjalučana je aktuelni šef struke Kozare iz Gradiške Vinko Marinović, ali i bivši kormilar crveno-plavih Velimir Stojnić, te nekadašnji strateg Modriče, Zvijezde i Laktaša Zoran Ćurguz.

Od stručnjaka iz Srbije kao najozbiljniji kandidati pominju se nekadašnji trener Vojvodine Milan Đuričić, ali i trofejni trener Crvene zvezde Ljupko Petrović, koji je crveno-bele odveo na krov Evrope.



Šipovac: Moramo brzo da reagujemo

"Imenovanje Vlade Jagodića za selektora mlade reprezentacije BiH priznanje je za njega, ali i Borac. Naravno, mi razmišljamo o njegovom nasljedniku jer ćemo osvojiti titulu, a želimo svake godine da budemo u vrhu", izjavio je direktor Banjalučana Radmilo Šipovac za borac-sport.

O konkretnim imenima nije želio da govori, ali je demantovao navode medija o potencijalnim kandidatima.

"To su želje pojedinih medija. Naravno, imamo svojih razmišljanja i svjesni smo da trenera moramo da izaberemo u što skorije vrijeme jer slijede utakmice u Evropi, a računamo da će suspenzija FS BiH biti ukinuta poslije Skupštine 26. maja, kada bi trebalo da se usvoji novi Statut FS BiH. Što se tiče trenerske pozicije, moja želja je da Borac u narednoj sezoni vodi trener koji poznaje Premijer ligu BiH i situaciju u našem fudbalu", zaključio je Šipovac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC