• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pantelić: Sudijska bruka!

Sportski direktor Vojvodine smatra da je sudija Slobodan Veselinović sa pomoćnicima direktno skrojio rezultat finalne kup utakmice.

 Pantelić: Sudijska bruka! Izvor: MONDO

Novosađanima je prekipjelo u srijedu uveče na Marakani!

Smatrajući da su više puta oštećeni u kratkom vremenskom razmaku, fudbaleri Vojvodine obustavili su meč sa Partizanom pri rezultatu 2:1 u korist crno-bijelih.

Posljednji zvižduk sudije Veselinovića dočekali su ispod tribine na kojoj su bili smješteni njihovi navijači, bacali su im dresove...

Tamo je bio i predsjednik kluba Ratko Butorović.

Reakciju igrača u potpunosti je podržao stručni štab na čelu sa trenerom Zoranom Milinkovićem, kao i sportski direktor Miodrag Pantelić u izjavi datoj po završetku ceremonije uručivanja pehara Partizanu.

"Doživjeli smo sudijsku bruku! Veselinović je direktno uticao na rezultat i zajedno sa pomoćnicima doprinio da Partizan osvoji pehar. Konkretno, ako je bio penal za Partizan, isti takav je bio za Vojvodinu... Gol Mojsova je bio čist. Više puta sam vidio snimak i tvrdim da smo debelo oštećeni u toj situaciji", rekao je Pantelić.

"Kome je sve ovo potrebno? Zašto je došlo ovoliko svijeta i zašto svi radimo u fudbalu, ako se pobjednik unaprijed zna? I to se dogodi čovjeku koji je koliko juče proglašen za najboljeg sudiju u srpskom fudbalu", aludirao je ponovo na Veselinovića.

Pantelić nije mogao da kaže ko je donio odluku da se igra prekine, niti kakvi će biti dalji potezi Vojvodine i da li je klub spreman da snosi posljedice radikalnog poteza.

"Meni je samo žao da u jednoj ovakvoj utakmici, u finalu, najbolji sudija dozvoli sebi da sudi tako... Valjda u ovoj zemlji može neko drugi da uzme trofej osim Zvezde i Partizana".

Pantelić u trenutku prekida utakmice nije bio kraj terena, ali je na pitanje da li bi povukao ekipu sa terena dao potvrdan odgovor.

"Povukao bih!"

(N. Janković - MONDO, foto: Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC