• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Ništa nije umanjilo slavlje

Iskusni defanzivac crno-bijelih kaže da je Partizan zasluženo osvojio Kup i da izlazak protivnika sa terena pred kraja meča nije umanjio slavlje.

 Krstajić: Ništa nije umanjilo slavlje Izvor: MONDO

Kapiten Partizana Mladen Krstajić bio je presrećan poslije finala Kupa u kojem je njegov tim pobijedio Vojvodinu 2:1. Pehar je na kraju završio u njegovim rukama, visoko podignut iznad glave...

"Zasluženo smo osvojili Kup. Mislim da je bila jedna dobra utakmica. Nažalost, desio se prekid u zadnjih deset minuta, ali ne bih da komentarišem. U principu mislim da je bila dobra fudbalska predstava", počeo je iskusni defanzivac.

Na pitanje novinara da li napuštanje terena od strane fudbalera Vojvodine pre kraja utakmice umanjuje slavlje crno-belih, Krstajić je bez dvoumljenja odgovorio

"Ma kakvi... Što bi umanjilo", zapitao se kapiten "parnog valjka", a zatim nastavio: "Šteta što su kasnili 30 minuta sa izlaskom na teren... Čekali smo ih. Ja sam tada rekao mojim saigračima da ostanu mirni i da protivnik mora da izađe na teren", nastavio je Krsatjić.

"Žalosno je sve ovo za srpski fudbal. Taman smo napravili nešto i onda se dese takve stvari koje nemaju veze sa fudbalom. Bez obzira šta ko mislio, ovo je ipak sport i trebalo bi da budeš sportista 90 minuta. Poslije ćemo da pričamo da li je moglo ovako ili onako. Oni su mladi momci i to što su izašli sa terena, sa borilišta, će im ostati kao gorka uspomena... Milsim da im to nije trebalo. Šteta, mislim da su pali pod uticaj, šta da se radi".

Odlazak Krstajića u penziju najavljuje se već neko vrijeme. Ako se zaista odluči da "okači kopačke o klin" na kraju sezone učiniće to poslije jedne više nego uspješne sezone, u kojoj je Partizan igrao u Ligi šampiona, osvojio Kup i na korak je da veže i četvrtu tutulu šampiona u Srbiji.

"Kada sam dolazio u Partizan prije dvije godine mnogi su mi rekli da nisam normalan. Cijeli život sam rizikovao, tako je bilo i kada samo se iz vratio iz Njemačke u Partizan. Želio sam da završim karijeru na pravi način i hvala Bogu to se polako ostvaruje. Nadam se da ćemo preostale četiri utakmice u Superligi završiti kako treba i zasluženo osvojiti titulu", rekao je Krstajić

Partizan je proteklih mjeseci bio izložen velikom pritisku, a na njega je odgovorio pobjedama i trofejima.

"Nije lako igrati u Partizanu, pogotovo sada kada osvajaš titule. Postaješ trn u oku svima. Svaka godina je sve teža i teža.. Zvezda se konsoliduje, što je dobro za srpski fudbal, Vojvodina dolazi u situaciju da se bori za titulu i Kup... Ali, to bi trebalo gledati sve sportski, nikako ne drugačije. Srbija je već političi podeljena na stranke, zašto i mi da se dijelimo? Ne bi trebalo da dođemo u situaciju da igrač Partizana, Zvezde, Vojvodine, Spartaka ili nekog drugog kluba ne sme da izađe u grad, na ulicu. Ipak je sve ovo samo sport i borba za trofeje", zaklučio je kapiten Partizana Mladen Krstajić.

(V.S. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC