• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojković: Koga smo čekali pola sata?

Golman Partizana smatra da je trofej zasluženo osvojen, a da ponašanje protivnika najbolje govori o njima.

 Stojković: Koga smo čekali pola sata? Izvor: MONDO

Vladimir Stojković nalazi se na pragu istorijskog uspjeha. Ako Partizan sačuva veliku prednost koju ima u Superligi i osvoji titulu, postaće prvi igrač koji je sa dva naša najtrofejnija kluba osvajao "duplu krunu".

Golman crno-bijelih smatra da je njegov tim zasluženo osvojio Kup i da su igrači Partizana sve rekli na terenu.

"Ovo je šlag na torti. Ostaje još da završimo posao u prvenstvu", kratko je prokomentarisao Stojković, kome je osvojen Kup prvi trofej sa Partizanom.

Senku na uspjeh crno-bijelih bacio je prekid meča u 83. minutu.



"Šta reći... Da molimo jednu ekipu da izađe da igra utakmicu zbog toga što njihovi navijači nisu došli na vrijeme!?", pita se golman "parnog valjka".

"Svaka čast sudiji što je izdržao ovaj pritisak. Sve ostalo što su radili Novosađani govori o njima. Od početka su došli sa nekom namjerom, počevši od tog neizlaska na teren. Realno je bilo da mi izađemo, sačekamo 15 minuta i da po propisima dobijemo utamicu 3:0. Ispali smo fer jer smo ih čekali pola sata da se smiluju i da izađemo da igramo. Kažem, to govori o njima, a mi smo na terenu rekli šta smo imali", jasno je poručio Stojković

U Vojvodini za sve krive sudije.

"To je njihova procjena. Ne znam da li je bilo kontakta kod te posljednje situacije, ali sam vidio da je igrač nastavio i šutnuo loptu na gol. Ne znam šta smo uradili toj Vojvodini? Dva puta su nas pobijedili i niko od nas nikad ništa nije rekao. Njihovo ponašanje... govori dovoljno".

U jednom momentu izgledalo je da će meč ipak biti nastavljen.

"Zamislite da neko deset minuta hoće-neće da nastavi. Da neko treba da se moli da igra i pred kraj i na početku meča. Samo neka nam neko objasni što utakmica nije počela u predviđeno vrijeme. To postaje da bude smiješno. I ovih zadnjih pet minuta, krenu u svlačionicu, pa se vraćaju. Ne mogu da razumijem".

"Dupla kruna" je vrlo blizu, a Stojković kaže da je upravo zbog toga došao u Partizan.

"Biće mi zaista drago ako i sa Partizanom uzmem oba trofeja, ali samo da se završi ovo prvenstvo. U Partizan nisam došao da osvojim Ligu šampiona, već da uzmem domaće trofeje. Ako Bog da da sljedeće sezone opet uđemo u Ligu šampiona i igramo sa malo više iskustava", podvukao je prvi golman Partizana - Vladmir Stojković.

(V. S. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC