• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sosa Babić u bolnici pred meč odluke u Crnoj Gori

Trener podgoričke Budućnosti Sosa Babić, pred meč odluke o titlu prvaka Crne Gore, zbog problema sa srcem u bolnici.

 Sosa Babić u bolnici pred meč odluke u Crnoj Gori Izvor: MONDO

Pred odlučujući meč podgoričke Budućnosti za titulu prvaka Crne Gore u fudbalu u subotu protiv Dečića, nevolje za tim iz crnogorskog glavnog grada.

Prema saznanjima MONDA, trener Budućnosti Branko Babić zbog bolova u srcu zadržan je u petak uveče na koronarnom odeljenju Kliničkog centra u Podgorici.

Popularni Sosa je u toku dana osetio bolove u predelu grudi zbog kojih se, prvi put otkako je preuzeo najpopularniji crnogorski klub, nije pojavio na redovnom brifingu pod Goricom dan uoči prvenstvenog kola.

Sportski direktor Budućnost Mojaš Radonjić rekao je novinarima da Babić nije mogao da dođe u klupske prostorije, jer se ne oseća dobro.

U večernjim satima, nakon kontrole u KBC u Podgorici, ispostavilo se da su zdravstveni problemi iskusnog trenera ozbiljnije prirode zbog čega je zadržan. Prema poslednjim informacijama iz KBC-a, Babićevo stanje je stabilno.

Babić je u subotu trebalo da komanduje ekipom Budućnosti u meču pretposlednjeg kola crnogorskog prvenstva protiv Dečića u Podgorici, u kojem bi plavo-beli pobedom osigurali prvu šampionsku titulu u istoriji kluba.

Babić je Budućnost preuzeo početkom decembra, u trenutku kada je ekipa zaostajala sedam bodova za aktuelnim prvakom Zetom. Trenutno, Budućnost ima tri boda više od Zete i Mogrena.

Uoči meča sa Dečićem, sportski direktor podgoričkog prvoligaša Mojaš Radonjić izjavio je da će klub po svaku cenu pokušati da zadrži Babića makar na još jednu sezonu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC