• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić se vraća, konačno!

Stevan Jovetić ipak će nastupiti u sezoni 2010/11. I to u posljednjoj utakmici...

 Jovetić se vraća, konačno! Izvor: MONDO

Poslije teške i mučne povrede ligamenata kolena, koju je doživio prošlog ljeta tokom priprema za start sezone, a potom i operacije, bivši kapiten Partizana, a sada zvijezda Fiorentine, imaće simboličan povratak na teren u posljednjem kolu Serije A, 22. maja, protiv Breše.

"Osjećam se dobro i ne mogu da dočekam da se vratim u akciju", rekao je Jovetić u nedelji uoči 37. kola Serije A i susreta Fiorentina - Bolonja.

To je trebalo da bude meč na kojem će "Pujo" konačno zaigrati, ali je povratak ipak prolongiran za sedam dana.

"Neću biti na raspolaganju šefu Siniši Mihajloviću za meč sa Bolonjom, jer imam manjih problema sa mišićem noge, nadam se da će to proći do utakmice sa Brešom", rekao je Jovetić (21), koji je tešku povredu zadobio u ranoj fazi karijere, kada je tek nagovijestio da bi mogao da postane jedan od najboljih fudbalera Evrope.

"Nikada nisam ni pomislio da mi je karijera gotova. Mnogo sportista je imalo teške povrede prije mene. Uvijek sam razmišljao na pozitivan način i ovo strašno iskustvo učinilo je da brže sazrim kao osoba", rekao je Jovetić, čiji su povratak prvo najavljivali za mart mjesec, ali se on prolongirao do kraja maja.

Prije nego što je povrijedio ligamente koljena, Jovetić je zbog fantastičnih igara za Violu bio predmet raznih transfer spekulacija. Potom je to prestalo da bude aktuelno, ali vjerovatno samo dok Crnogorac ne počne ponovo da pravi dar-mar, sa oporavljenim koljenom.

Ipak, Jovetić je nagovijestio čelnicima Fiorentine da namjerava da ostane još dugo u klubu.

"Ugovor mi ističe 2013. godine i na raspolaganju sam za produžetak istog", rekao je Jovetić, koji je ljeta 2008. godine prešao u Fiorentinu iz Partizana za oko osam miliona evra.

Do sada, postigao je 13 golova na 71 utakmici za Fiorentinu, od čega 11 u sezoni 2009/10. Prije toga, igrajući za Partizan od 2006, kada je debitovao i zabilježio dva nastupa, do 2008. godine, postigao je 23 gola na 61 nastupu.

Za seniorsku reprezentaciju Crne Gore igrao je 13 puta i postigao šest golova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC