• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba Stefana Stojanovića u Americi: Srbin iz Čikaga donio pobjedu svom timu! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fantastičan pogodak mladog napadača Filadelfije Junion.

 Stefan-Stojanovic-gol-u-Americi Izvor: Twitter/screenshot/PhilaUnionII

Srpski fudbaleri osvajaju Ameriku! Prethodnih nedjelja MLS ligom dominirao je Dejan Joveljić, u posljednjem kolu pridružio mu se golman Đorđe Petrović koji je Insinjeu odbranio penal,
a sada se u SAD priča i o jednom momku koji igra za njihovu reprezentaciju, ali je porijeklom iz Srbije. Mladi Stefan Stojanović (21) fudbaler je rezervnog tima Filadelfije i za tu ekipu je postigao pobjednički gol.

On je u nadoknadi vremena zatresao mrežu Kolumbusovih rezervi za konačnih 2:1, a pogodak napadača srpskog porijekla je spektakularan. Momak iz Čikaga uhvatio je volej sa ivice kaznenog prostora i šokirao golmana rivala!

Bio je to prvi pogodak u sezoni rezerviste Stojanovića, koji u posljednje vrijeme nije često dobijao priliku da igra za drugi tim Filadelfije. Na početku prvenstva u Razvojnoj ligi imao je mnogo veću minutažu, a nadamo se da bi ovaj gol mogao da mu pomogne da se ponovo izbori za mjesto u timu.

Ovako je zatresao mrežu:

Inače, rezervni tim Filadelfije Junion ne može da se pohvali impresivnim rezultatima, pošto u svojoj diviziji trenutno zauzimaju posljednje mjesto - uz tri boda i meč manje od prve ekipe iznad njih. Ipak, u ovoj ligi rezultati nisu u prvom planu već timovi mečeve koriste kako bi razigravali fudbalere koji bi u narednim sezonama mogli da dobiju priliku u MLS ligi.

Jedan od takvih je i Stojanović, kojem se već nekoliko godina predviđa dobra karijera. On je bio reprezentativac SAD u uzrastima do 16, 18 i 20 godina, a na 11 mečeva za mlađe selekcije Amerike postigao je tri gola. Iako je rođen u Čikagu, zbog svog srpskog porijekla Stefan bi u budućnosti mogao da predstavlja Srbiju.

Pogledajte Stefanovu majstoriju:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC