• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Rukavina se vraća u Partizan?

Iskusni igrač Minhena 1860 mogao bi da bude rješenje Aleksandra Stanojevića za poziciju desnog beka u narednoj sezoni.

 MONDO: Rukavina se vraća u Partizan? Izvor: MONDO

Partizan traži desnog beka. Ivan Stevanović vratiće se u Sošo odakle je prošlog ljeta pozajmljen na godinu dana, pa Aleksandar Miljković ostaje kao jedino rješenje na toj poziciji.

Postoji mogućnost da se u Humsku 1 vrati Antonio Rukavina, saznaje MONDO. Tako bi tim Aleksandra Stanojevića dobio iskusnog internacionalca i bivšeg reprezentativca u konkurenciji za mjesto uz desnu aut liniju.

Rukavina je trenutno igrač Minhena 1860, čiji je doskorašnji sportski direktor Miroslav Stević bio najzaslužniji za dolazak srpskih igrača. Pored Rukavine za „lavove“ nastupaju i Đorđe Rakić i Aleksandar Ignjovski (na pozajmici iz OFK Beograda), a prethodno je igrao i Nikola Gulan. Međutim, Stević je razriješen dužnosti, klub ima finansijskih problema, pa je realno očekivati da će se razići sa dobro plaćenim strancima.

Rukavina ima ugovor sa bavarskim klubom do ljeta 2012, ali mogao bi da ga napusti već po završetku tekuće sezone. Postoji opcija i da u Partizan dođe kao pozajmljen igrač.

Iskusni, 27-godišnji defanzivac bi povratkom među crno-bijele ponovo bio na oku selektora i mogao bi da se nada povratku u reprezentaciju.

Rukavina je u Partizan došao 2007. iz Bežanije, a poslije samo godinu dana u Humskoj (gdje je bio i kapiten) otišao je u Borusiju iz Dortmunda. Početkom 2009. otišao je u Minhen na pozajmicu, a na ljeto su „lavovi“ otkupili njegov ugovor.

Za reprezentaciju je odigrao 22 meča.

Minhen 1860 zauzima deveto mjesto na tabeli kolo prije kraja takmičenja u drugoj Bundesligi i odavno se oprostio od povratka u elitu.

(R. Jakšić, MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC