• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žrijeb u Nionu 20. juna

UEFA objavila termine žrijeba i odigravanja utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope. Uprkos suspenziji FSBiH, klubovi iz BiH uvršteni u žrijeb.

 Žrijeb u Nionu 20. juna Izvor: MONDO

Žrijeb kvalifikacija za Ligu šampiona i Ligu Evrope biće obavljen 20. juna u Nionu, a na njemu će se naći i klubovi iz BiH, s obzirom da se očekuje ukidanje suspenzije FSBiH od strane FIFA i UEFA.

Šampion BiH, a to će po svemu sudeći biti banjalučki Borac, neće igrati prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona koje će se igrati 28. i 29. juna i revanš sedam dana kasnije, već će igrati drugo kolo koje je na programu 12. i 13. jula.

Ekipe koje izbore plasman u Ligu Evrope će međutim igrati prvo kolo kvalifikacija koje je na rasporedu 30. juna, a revanši sedam dana kasnije. Mečevi drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope igraće se 7. i 14. jula.

Žrijeba za treće kolo kvalifikacija za oba takmičenja zakazan je za 15. juli, a mečevi 3. kola igraju se 19/20. i 26/27. jula za Ligu prvaka, odnosno 21. i 28. jula za Ligu Evrope.

Rok za prijavu ekipa za evropska takmičenja je 31. maj do ponoći, a glavni uslov za nastup bh. klubova je ukidanje sankcija FIFA i UEFA, što bi se trebalo desiti ako na sjednici Skupštine FSBiH 26. maja bude usvojen Statut.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC