• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruski talenat dolazi u Crvenu zvezdu - sve je dogovorio: Otkriven posao crveno-bijelih, otimaju ga velikanu iz Moskve!

Autor Dušan Ninković

Ofanzivni fudbaler Egor Prucev želi da pojača Crvenu zvezdu i ostalo je samo da njegov klub pristane na to!

 Egor Prucev na korak do potpisa sa Zvezdom Izvor: Youtube/Максим Ненов/printscreen

Crvena zvezda je dogovorila sve detalje, a ruski fudbaler Egor Prucev (19) uskoro bi mogao da postane novi igrač srpskog šampiona! Ofanzivni vezni igrač za kojeg su prethodnih dana bili zainteresovani Zvezda i CSKA iz Moskve prelomio je i odlučio da karijeru nastavi u Srbiji!

Ekskluzivne informacije o razvoju ovog transfera donosi ugledni ruski portal "Čempionat", koji tvrdi da su svi detalji ugovora između srpskog šampiona i ruskog kluba dogovoreni. Ostalo je još samo da se dogovore Crvena zvezda i Soči, klub za koji Prucev nastupa od 2019. godine.

"Lični uslovi ofanzivnog veznog igrača su dogovoreni. Ostlao je još samo da se dogovore Crvena zvezda i Soči", potvrdio je za "Čempionat" izvor blizak ruskom klubu.

Prucev važi za talentovanog igrača, ali do sada je ijretko dobijao priliku u prvom timu Sočija. On je odigrao samo jedan meč - i to 12 minuta - protiv Krasnodara u Premijer ligi Rusije, prije skoro dvije godine. Krenuo je poslije toga na pozajmice, pa je upisao nastupe za trećeligaša Tekstičik iz Ivanova i drugoligaša Neftehimik iz Niženkamska. U drugom rangu ruskog fudbala za samo polusezonu ostavio je sjajan utisak, pošto je u nimalo lakom takmičenju na 13 mečeva imao tri gola i dvije asistencije.

Time je privukao pažnju CSKA iz Moskve, koji je želio da ga ovog ljeta odvede u glavni grad Rusije, tamo gdje igra njegov tri godine stariji brat Danil. On je već prvotimac moskovskog Spartaka, ali se sada čini da braća Prucev neće igrati u istom gradu tokom tekuće sezone. Po ruskim medijima, selidba u Boegrad mnogo je realnija opcija za mlađeg od dvojice braće Prucev.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC