• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOŠA: Čemu postupak kad je finale završeno?

Vojvodina traži da se protiv nje povuče disciplinska prijava FSS zbog odluke da njeni igrači napuste finale kupa.

 VOŠA: Čemu postupak kad je finale završeno? Izvor: MONDO

Fudbalski klub Vojvodina podnio je žalbu Komisiji za takmičenje Fudbalskog saveza Srbije (FSS) povodom odluke da se protiv nje pokrene discplinski postupak zbog napuštanja terena u finalu Kupa Srbije, navodeći da nema nikakvih argumenata da bilo čiji njen predstavnik za to bude kažnjen.

"Sam čin predaje pehara od strane organa koji je organizovao takmičenje, a to je FSS, nečekajući eventualnu žalbu FK Vojvodina kao i nečekajući službenu registraciju utakmice od strane Takmičarske komisije za Kup takmičenje FSS, Vojvodina smatra da je konačno završena, konačno registrovana i da ne može biti govora o prekidu utakmice koji su izazvali navodno fudbaleri Vojvodine", piše u žalbi koju je u ime novosadskog kluba potpisao generalni sekretar Radisav Rabrenović.

Da "prevedemo" na srpski jezik: Vojvodina, dakle, smatra da finalna utakmica nije prekinuta, već da je završena rezultatom 2:1 u korist Partizana.

Vojvodina je podnijela žalbu Takmičarskoj komisiji FSS nakon što je ona pokrenula postupak protiv njenog rukovodstva, stručnog štaba i igrača zbog napuštanja terena u finišu finala Kupa Srbije protiv Partizana.

Sudija tog meča Slobodan Veselinović sačekao je da vrijeme predviđeno za trajanje utakmice prođe i da potom odsvira kraj.

"Pošto je sudija utakmice označio njen kraj, a predstavnik FSS uručio pobjednički pehar ekipi koja je pobijedila u konačnom ishodu rezultatom 2:1 (to znači da je FSS utakmicu konačno proglasio završenom, da ne može da se govori o prekidu, jer da je bilo prekida, takmičarski organi bi morali da sačekaju evenutualnu žalbu Vojvodine i nakon toga donesu svoju odluku), FK Vojvodina smatra da joj je uskraćeno pravo na žalbu, koja joj pripada po Propozicijama takmičenja za fudbalski Kup Srbije za sezonu 2010/2011 članom 23. kao i članom 49. Pravilnika o fudbalskim takmičenjima koji se organizuju u okviru FSS", navodi se u žalbi Vojvodine.

Novosadski klub je na ovnosu toga zaključio da odluka da se proglasi pobjednik "amnestira Vojvodinu“ od saopštenja Odbora za hitna pitanja FSS".

"Molimo Takmičarsku komisiju za Kup FSS da utakmicu finala kupa proglasi konačno završenom", napisao je Rabrenović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC