• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudijska komisija FSS: Veselinović prekršio pravila

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije zaključila je u petak da je sudija finala Kupa Srbije Slobodan Veselinović prekršio pravila igre i da je njegovo suđenje bilo ispod očekivanja.

 Sudijska komisija FSS: Veselinović prekršio pravila Izvor: MONDO

"Zaključeno je da je sudija Veselinović prekršio svoja ovlašćenja kada je dozvolio da se početak utakmice između Vojvodine i Partizana odloži za 30 minuta. Takođe, on je grubo prekršio pravila igre jer nije primjenio disciplinske mjere, kada je propustio da isključi po jednog igrača oba kluba", rekao je agenciji Beta član Sudijske komisije FSS-a Staniša Beljin.

Komisija je zaključila da sudija nije primjenjivao isti kriterijum I da je zaslužio slabu ocjenu.

"On je u 72. minutu dosudio jedanaesterac za Partizan, a za sličan prekršaj u 83. minutu nije dosudio kazneni udarac za Vojvodinu i time je napravio krupnu grešku. Suđenje je bilo ispod očekivanja, Veselinović je dobio slabu ocjenu i pauziraće do daljnjeg", rekao je on.

Beljin je dodao da Sudijska komisija čeka DVD snimak utakmice nakon čega će utvrditi da li je ispravna odluka da se prizna izjednačujući gol Vojvodine, ali i poništi pogodak koji su Novosađani postigli u 80. minutu.

Fudbaleri Partizana su u srijedu, 11. maja osvojili Kup Srbije, pošto su pobijedili Vojvodinu sa 2:1. Igrači i stručni štab Vojvodine su u 83. minutu napustili teren nezadovoljni suđenjem, a sudija Veselinović je u 90. minutu označio kraj utakmice.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC