• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kad je teško, Partizan je uvijek najbolji: Crno-bijeli otputovali na Kipar, a Fejsa ima poruku pred ključnu utakmicu!

Autor Haris Krhalić

I Ljubomir Fejsa i Bibars Natho vjeruju da će igrači Partizana od meča protiv AEK-a iz Larnake zaigrati onako kako umeju.

 Partizan AEK Larnaka najava utakmice Izvor: MN PRESS

Partizan je loše počeo novu sezonu, ali jedna evropska pobjeda mogla bi sve da preokrene i bude zamajac za povratak u pravu formu.

Samo pet bodova u prva četiri kola Superlige Srbije bili su razlog za mnogo bure u Humskoj prethodnih dana, a ekipa Partizana je srijedu otputovala na Kipar, gdje će u četvrtak (18.00) igrati protiv AEK-a iz Larnake prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

To će biti prilika za Partizan da se približi plej-ofu - gdje ih već čeka ukrajinski Dnjepar - i tako obezbijede sebi još jednu jesen u UEFA takmičenjima. Ipak, loši rezultati u Superligi su do sada bili razlog za brigu.

Igrači Partizana žele da u kvalifikacijama za Ligu Evrope sve nadomjeste.

"Nismo u dobroj situaciji, počeli smo sezonu ispod očekivanja, težak je trenutak za sve, ali u teškim trenucima se vidi koji je spreman da igra za Partizan. Moramo to da pokažemo. Znamo koliko je ovaj klub veliki, da je u njemu pritisak s kojim moramo da se nosimo. Vjerujem da od sutrašnje utakmice krećemo i da ćemo ići samo napred", uvjeren je Bibars Natho, koji se u utorak pohvalio dobijanjem srpskog pasoša.

I dok Natho bude bio zadužen za stvaranje prilika pred golom Kiprana, iza njega će Ljubomir Fejsa morati da zatvara prilaze golu crno-bijelih.

"Neće biti lako, znamo da se meč igra po toplom i teškom vremenu, ali hoćemo da pružimo maksimum i donesemo u Beograd što bolji rezultat. Uvijek smo bili najbolji kad je teško, nadam se da će i sad tako biti. Gledali smo AEK, pogledaćemo snimke utakmica ponovo, međutim, bitna je naša igra", rekao je Fejsa.

Sa timom je u Larnaku otputovao i novi napadač Partizana Andrija Pavlović, koji je u utorak potpisao dvogodišnji ugovor s crno-bijelima.

"Uživanje je biti dio ovoga. Partizan je uvijek Partizan, bilo je priča i ranije da dođem, ali sad je najbolje vrijeme, jer sam sazreo kao igrač, mogu da pružim više nego prije sedam godina i vjerujem da sve može da ispadne dobro. Što se tiče meča sa Kipranima, šanse su na našoj strani", poručio je Pavlović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC