• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Malo ruke, malo varka, malo iskustvo! Oglasio se Mitar, objasnio kako je razbio Liverpul: Znao sam gdje će lopta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Srpski centarfor poslije meča za TV Arena sport opisao oba gola protiv Liverpula

 Aleksandar Mitrović komentarisao dva gola protiv Liverpula Izvor: TV Arena sport/screenshot

Srpski centarfor Aleksandar Mitrović dao je dva gola Liverpulu i bio junak dana u prvoj premijerligaškoj suboti ove sezone. Poslije meča je ipak imao pomiješane emocije, jer je Fulam njegovim pogocima vodio 1:0 i 2:1, ali nije uspio da dovrši posao protiv velikog favorita.

"Da nam je neko prije utakmice rekao da li bismo bili zadovoljni bodom, sigurno da bismo bili. Međutim, ako posmatramo da jeste dobar rezultat, ostaje i gorak utisak, jer smo dva puta vodili, primili naivne golove. Možemo da kažemo da smo ispustili dva boda danas... Uzeli smo bod i idemo dalje", rekao je Mitrović za TV Arena sport.

Možda će vas zanimati

"Mitrogol" je ukratko otpisao svoja dva pogotka. Kod prvog je odlično "pročitao" kako će centrirati njegov saigrač Keni Tete, a kod drugog je vidio prostor da "napadne" Virdžila Van Dajka, koji ga je faulirao i skrivio jedanaesterac.

"Znam kako Keni centrira, ostavio sam prostor, znao sam da će lopta da bude malo viša, da ću imati vremena da je napadnem. Bio je lijep tajming, malo sam se poslužio rukama, malo i iskustvom (osmijeh). Hvala Bogu, završila je u mreži", rekao je on.

Dok cijela Engleska bruji o tome šta je Mitar uradio Virdžilu Van Dajku, vjerovatno najboljem štoperu na svijetu, Srbin ovako opisuje njihov duel:

"Mislim da sam bio u poziciji da ga napadnem. Krenuo je da se povlači u šesnaesterac, bio je pravi momenat da ga napadnem, da probam da ga varkom tijela izbacim. Pomjerio sam loptu, krenuo je da udari loptu, zakačio me po koljenu, osjetio sam kontakt, pao sam i mislim da je, na kraju krajeva, bio penal. Nadam se da ću nastaviti da dajem golove iz penala, vidjećemo, osjećam se lijepo, komforno, vježbam svakodnevno penale, dok je tako nastaviću da šutiram", rekao je Mitrović.

Na početku sezone, poslije velikog boda protiv Liverpula, Srbin je govorio i o klupskim ambicijama nakon nekoliko godina u kojima je Fulam ulazio u Premijer ligu, pa ubrzo ispadao u Čempionšip, gdje je dominantan.

"Glavni cilj kad se uđe u Premijer ligu da se prvih godinu-dvije ostane, a onda polako... Sve preko toga je veliki plus. Jeste u prethodnom periodu bilo drugačije, ali mislim da je ovo drugačija ekipa, sa drugim trenerom, drugačijim mentalitetom, imamo dosta samopouzdanja, tim hoće da se takmiči sa svima. Ako su bolji, na kraju im pružiš ruku. Vjerujemo u sebe, imamo ljude koji vjeruju u nas i u ono što radimo na treningu, mislim da ćemo ove sezone biti veliko iznenađenje za sve", dodao je srpski bombarder.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC