• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bijeljinski Radnik ne ide u stečaj! Stiglo čak šest pojačanja među kojima i golman Borca iz Banjaluke!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine, koji je bio pred gašenjem zbog nagomilanog duga od više od 3,1 milion KM, neće otići u stečaj!

 Fk Radnik Bijeljina ne ide u stečaj, stiglo šest pojačanja Izvor: MONDO

Nova uprava obezbijediće neophodna sredstava za nastavak funkcionisanja kluba koji je brend Bijeljine, izjavio je predsjednik Upravnog odbora Radnika Nedeljko Ćorić.

Ćorić je pozvao sve dobronamjerne da se uključe i pomognu da se Radnik stabilizuje i bude opet dio evropske porodice fudbala, rasadnik kadrova i neka vrsta reprezentacije Semberije kada je riječ o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Prema njegovim riječima, preuzimajući Upravu kluba, u Radniku su zatekli dva igrača koja su se odazvala šefu stručnog štaba na trening 29. jula.

"Zatekli smo katastrofalno stanje i beznađe, ali za sedam dana smo okupili 20 fudbalera, od kojih je 14 u trenažnom procesu", rekao je Ćorić za klupski sajt.

Radi se i na promociji Kluba - formiran je marketinški tim i planira se prodaja sezonskih ulaznica, kao i akcija "Budi član Radnika", s ciljem da se omasovi članstvo, a neko veliko ime u svijetu fudbala, koje još nije otkrio, pomoći će im u tome.

"Dugo već klub ne može da računa na prodaju igrača. Želim da predanim radom iznjedrimo profesionalne igrače, jer nije rješenje samo pomoć grada i države, nego da napravimo takav proizvod koji će donijeti benefite", dodao je Ćorić.

Semberci su angažovali i šest novih pojačanja.

To su Nenad Srećković, koji se vratio u klub, a bio je član jedne od najboljih generacija koja je osvojila trofej u Kupu BiH. Igra na poziciji lijevog spoljneg igrača, a dolazi iz FK Jedinstvo Ub.

Iz Zvijezde 09 stigao je ofanzivni vezista Dejan Živković, koji je prošle sezone odigrao 30 utakmica i postigao šest golova. Tu je i Kanađanin Brajan Ananias, koji je takođe došao iz kluba iz etno-sela Stanišići, a karijeru je počeo u Vankuveru.

Odbranu su pojačali štoper Miloš Jokić, koji je stigao iz zvorničke Drine, kao i Nenad Rašević, koji je do sada branio boje Slobode iz Novog Grada.

Mrežu Radnika će čuvati doskorašnji golman banjalučkog Borca Nikola Lakić.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC