• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čukarički ispao iz Evrope - primio 7 golova u 180 minuta: Ubjedljiv poraz "brđana" u Holandiji za kraj

Autor Haris Krhalić

Čukarički izgubio i u Holandiji protiv Tventea, 1:4. Luka Adžić dao gol za vođstvo na startu, ali su domaći brzo preuzeli kontrolu i počeli da daju golove.

 Čukarički ispao iz Konferencijske lige od Tventea Izvor: MNPRESS

Čukarički je ispao iz kvalifikacija za Konferencijsku ligu, jer je izgubio od Tventea i u drugoj utakmici dvomeča - 1:4, poslije beogradskih 1:3. Na taj način, ukupnim skorom 2:7, "brđani" su završili evropsku sezonu i ovog ljeta poslije jedne preskočene prepreke i nisu uspjeli ni da nagovijeste senzaciju protiv favorizovanih Holanđana.

Iako je Luka Adžić lijepim golom u 7. minutu utakmice nagovijestio veliku borbu u Holandiji, Tvente je izjednačio udarcem poslije greške napadača "brđana" Mohameda Badamosija pri reakciji poslije slobonog udarca za domaće. Golom Robina Propera Tvente je izjednačio na 1:1, a onda su ne semaforu počeli da ispisuju imena domaćih igrača.

Vezista Majkl Vlap donio je domaćinu vođstvo 2:1 u 34. minutu i taj rezultat je bio aktivan do završnice, kada je mladi Grk Kristos Colis (20) dao gol za 3:1, pa je pogodio u 92. i za ubjedljivih 4:2. Na taj način je okončan ovaj dvomeč, a Tvente je ušao u plej-of, u kojem će igrati protiv Fiorentine.

TVENTE: Unerstal, Smal (od 81. Salah-Edin), Proper, Hilgers, Brenet, Zeruki (od 85. Stajn), Sadilek (od 71. Kjolo), Misiđan (od 71. Colis), Rots (od 85. Černi), Vlap, Van Volfsvinkel.

ČUKARIČKI: Mićović, Stevanović (od 75. Rogan), Kovačević, Vujadinović, Roganović, Mijailović, Kovač (od 62. I. Miladinović), Ovusu, Adžić (od 57. Endijae), Lučić (od 57. Ivanović), Badamosi (od 75. Spasojević).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC