• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saznajemo: Nova bomba u Crvenoj zvezdi! Poznati detalji transfera - veliko pojačanje na Marakani!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Crvena zvezda je dogovorila dolazak veziste Šerifa Edmunda Ada, saznaje MONDO.

 Edmund-Ado-dosao-u-Crvenu-zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će uskoro kompletirati tim još jednim pojačanjem – defanzivnim vezistom Šerifa Edmundom Adom (22 godine, 180 centimetara). Igrač iz Gane je stara želja sportskog sektora na "Marakani", a MONDO saznaje da je sada transfer dogovoren!

Ado je pristao da dođe među crveno-bijele – najprije na pozajmicu, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora na kraju sezone. Do ozvaničenja dogovora ostali su samo detalji, ali sada je potpuno izvjesno da će Dejan Stanković dobiti veliko pojačanje na poziciji zadnjeg veznog.

Ado je reprezentativac Gane, a u Šerifu je proveo godinu dana, tokom kojih je sa saigračima eliminisao Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona, potom i Dinamo Zagreb, a zatim je bio hit grupne faze LŠ i bio je standardan u svim utakmicama. Takođe, učestvovao je u istorijskoj pobjedi Moldavaca na gostovanju Real Madridu, 2:1.

Ado je bio Zvezdina želja i prošle zime, bilo je očekivano da dođe poslije odlaska Njegoša Petrovića, ali se transfer tada nije dogodio. Zato će vezista iz Akre ovog leta konačno stići u Stankovićev tim i biće važan adut tokom evropske jeseni i u borbi za titulu Superlige Srbije. On dolazi da naslijedi iskusnog Sekua Sanoga, kome na kraju kalendarske 2022. ističe ugovor.

Zvezda je ovog ljeta "ubrzala" tim dovođenjem hitrog krila Osmana Bukarija (23), kao i ofanzivca Radničkog Stefana Mitrovića (19). Takođe, stigao je i odlični centralni vezista Kings Kangva (23), vratio se centarfor Aleksandar Pešić (30), a prethodnih dana su došli ofanzivni vezista Sočija Egor Prucev (19) i lijevi bek Dinamo Batumija Irakli Azarovi (20). Uz navedene igrače, veoma važan je i povratak štopera Nemanje Milunovića (33), koji je odmah zauzeo mesto u defanzivi crveno-bijelih.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC