• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti zbunjen zbog transfera Kazemira: "Nemam pojma šta će u Junajtedu, pa mi smo prvaci Evrope"!

Autor Nebojša Marković

Karlo Anćeloti je na zanimljiv način prokomentarisao sve izvjesniji prelazak Kazemira iz Real Madrida u Mančester junajted.

 Anćeloti o transferu Kazemira: Nemam pojma šta će u Junajtedu Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/Diario AS

Mančester junajted će dovesti pojačanje iz redova prvaka Evrope! Mnogo je igrača koji su ovog ljeta odbijali "crvene đavole" zbog haosa u kom se nalaze i činjenice da ne igraju u Ligi šampiona.

Zbog toga i Kristijano Ronaldo želi da ih napusti, ali ima i onih koji bi ipak da dođu na "Old Traford". Trener Real Madrida Karlo Anćeloti praktično je potvrdio da će Kazemiro postati novi igrač Mančester junajteda!

Iznenada se pre nekoliko dana pojavila informacija da Junajted želi Brazilca da pojača vezni red, a mnogi su ostali iznenađeni kada je postalo jasno da i Kazemiro želi da napravi taj transfer.

Čak je i Anćeloti ostao zbunjen, odgovarajući na pitanja medija pred nedjeljni meč protiv Espanjola.

"Ne znam ni ja zašto je Kazemiro odlučio da ode iz ekipe koja je evropski šampion u ekipu koja se pati. To je njegova lična odluka. Ekipa ga razumije i svaku njegovu odluku prihvatamo s poštovanjem i ljubavlju. Jutros smo razgovarali, nisam pokušao da ga odgovorim od te odluke. Mislim da nema povratka. Poželio sam mu sreću, hvala mu na svemu", rekao je Anćeloti.

Junajted će za Kazemira platiti 60.000.000 evra i još 10.000.000 evra kroz bonuse. Brazilac je već dogovorio ugovor do ljeta 2026. godine, a navodi se da bi mogao da postane jedan od najplaćenijih igrača.

"Možda to mogu da uporedim s onim kad sam bio trener Milana - dobar si, dobro ti ide, ali želiš da probaš nešto novo", dodao je Italijan, ali je odbio da kaže ko će upasti u tim ako Kazemiro i zvanično potpiše za Junajted.

"Imamo šestoricu veznjaka. Ne treba nam niko nov. Ovih šest je dovoljno i konkurencija je jaka, stvarno jaka. Imamo Čuamenija, Kamavingu, Kros može tu da odigra", poručio je Karlo Anćeloti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC